ΔΕΗ: Έκπτωση 10% σε όσους είχαν διακοπή ρεύματος λόγω κακοκαιρίας


 Την απαλοιφή των τελών δικτύου διανομής για τον μήνα Φεβρουάριο σε όλους τους πληγέντες από τις καταστροφές της «Μήδειας» ανακοίνωσε ο όμιλος ΔΕΗ.

Την απόφαση της ΔΕΗ να προχωρήσει σε έκπτωση 10% στους λογαριασμούς του Φεβρουαρίου, ανεξαρτήτως προμηθευτή σε όσους έμειναν χωρίς ρεύμα, ανακοίνωσε μέσα από το LiveNews η Σοφία Δήμτσα, Διευθύντρια Επικοινωνίας και Εταιρικών σχέσεων της ΔΕΗ. 

«Tο ελάχιστο που μπορεί να γίνει για να αποζημιωθούν τα νοικοκυριά που ταλαιπωρήθηκαν, είναι ο ΔΕΔΔΗΕ να αφαιρέσει από τον λογαριασμό του Φεβρουαρίου την χρέωση του δικτύου διανομής σε όλους τους πελάτες που επλήγησαν από την κακοκαιρία», δήλωσε η κα Δήμτσα.

Η έκπτωση που θα δουν οι πελάτες θα κυμαίνεται περίπου στο 10% του συνολικού λογαριασμού κατανάλωσης ρεύματος και θα δοθεί από τον ΔΕΔΔΗΕ προκειμένου να ισχύσει και για όσους καταναλωτές έχουν επιλέξει διαφορετικό προμηθευτή ρεύματος.

Υπενθυμίζεται ότι το πρωί ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης, επικοινώνησε με τον πρόεδρο και διευθύνοντα σύμβουλο της ΔΕΗ Γιώργο Στάσση και τού ζήτησε «ως μία κίνηση καλής θέλησης να εξετάσει μία μείωση στο λογαριασμό του ρεύματος για τον μήνα Φεβρουάριο για τα νοικοκυριά εκείνα τα οποία έμειναν χωρίς ρεύμα τις τελευταίες μέρες».

Η έκπτωση θα δοθεί από τον ΔΕΔΔΗΕ προκειμένου να ισχύσει και για όσους καταναλωτές έχουν επιλέξει διαφορετικό προμηθευτή ρεύματος.

Σημειώνεται ότι οι διακοπές ρεύματος συνεχίζονται για τέταρτη ημέρα.

ΔΕΔΔΗΕ: 7.000 τα νοικοκυριά χωρίς ρεύμα – Μπαλάκι οι ευθύνες

πηγή



ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!