Το Σάββατο 1 Σεπτεμβρίου, η Χριστίνα Μπόμπα και ο Σάκης Τανιμανίδης θα ενωθούν με τα ιερά δεσμά του γάμου στην εκκλησία του Ταξιάρχη στο Βαθύ, στη Σίφνο.

Το νυφικό της Χριστίνας είναι δια χειρός Celias Kritharioti και όπως είχε δηλώσει σε συνέντευξή της στο madamelefo.com, το νυφικό της θα είναι αέρινο, χαλαρό, boho – πλήρως εναρμονισμένο με το νησί.

Η 30χρονη καλλονή ανάμεσα στις πρόβες που έκανε στο ατελιέ της διεθνούς φήμης σχεδιάστριας φωτογραφήθηκε με ένα φόρεμα με στρας αλλά και με ένα boho νυφικό ώστε να μας… βάλει στο κλίμα.

Dazzling bride to be, @chrismpo, twirling the handmade fringes during fitting to the historical Atelier at 8 Dedalou str in Athens, since 1906. #celiakritharioti #couture #fittings #bridetobe #dress #inspiration fringe

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Celia Kritharioti (@celiakritharioti) στις

Η Celia ανήρτησε τη φωτογραφία με την ευτυχισμένη μέλλουσα νυφούλα και έγραψε: «Έρχεται η νύφη! Το νεαρό θετικό κορίτσι φοράει πάντα το αστραφτερό της χαμόγελο κατά τη διάρκεια των προβών».

Δείτε το post

Here Comes The Bride! A young positive girl @chrismpo always wears her radiant smile during the fittings. #celiakritharioti #couture #weddingdress #fitting #bridetobe

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Celia Kritharioti (@celiakritharioti) στις

Θα θέλατε να τη δείτε με ένα νυφικό παρόμοιο με αυτή της φωτογραφίας;

Η Χριστίνα απολαμβάνει τις στιγμές του καλοκαιριού με τον άντρα της ζωής της και καλούς της φίλους, κάνοντας tour στα ελληνικά νησιά, ενώ παράλληλα ετοιμάζεται πυρετωδώς για την ωραιότερη ημέρα της ζωής της.

Από τον τρόπο που κινείται φαίνεται πως είναι μια χαλαρή νύφη που ναι μεν θέλει να είναι όλα στην εντέλεια αλλά δεν αγχώνεται και δεν επιθυμεί να γίνουν υπερβολές. Η Χριστίνα συνεργάζεται με ταλαντούχους ανθρώπους και έχει εμπιστοσύνη στη γνώση και την εμπειρία τους.