Δείτε ποια είναι τα βαπτιστικά ονόματα Ελλήνων ηθοποιών, τραγουδιστών και παρουσιαστών


Αρκετοί παρουσιαστές, ηθοποιοί και δημοσιογράφοι έχουν επιλέξει να συστηθούν στο κοινό με άλλο όνομα από το βαπτιστικό τους. Ποια είναι όμως τα πραγματικά τους ονόματα, αυτά που αναγράφονται στις ταυτότητές τους;

Φαίη Σκορδά: Αν και οι περισσότεροι θα σκεφτούν ότι βαπτίστηκε Φωτεινή, στην πραγματικότητα ονομάζεται Σοφία.

Ζέτα Μακρυπούλια: Στην ταυτότητά της γράφει Αγορίτσα-Ζωή.

Ντορέττα Παπαδημητρίου: Γιορτάζει των Αγίων Θεοδώρων.

Ίδιο βαπτιστικό, Ευαγγελία, έχουν η Λίτσα Πατέρα και η Εβελίνα Παπούλια.

Τον Δεκαπενταύγουστο γιορτάζουν η Πέμη Ζούνη και Μπέσυ Μάλφα, οι οποίοι ακούν στο όνομα “Παναγιώτα”. Ίδια μέρα δέχονται ευχές η Μπέτυ Λιβανού και Μπέττυ Μαγγίρα, των οποίων η ταυτότητα γράφει το όνομα “Δέσποινα”.

Της Αγίας Αναστασίας γιορτάζουν η Αννίτα Πάνια, η Σία Κοσιώνη, αλλά και η Νάνσυ Ζαμπέτογλου. Και ο Σάκης Ρουβάς είναι βαπτισμένος Αναστάσιος είναι βαπτισμένος και ο Σάκης Ρουβάς, όμως γιορτάζει το Πάσχα.

Η Ρίτσα Μπιζόγλη λέγεται Σωτηρία, η Κλέλια Ρένεση Χαρίκλεια, η Ρένια Λουιζίδου Αργυρώ, η Άση Μπήλιου Ασημένια, η Σίσσυ Χρηστίδου Θεοδοσία. Επίσης η Αντελίνα Βαρθακούρη έχει βαπτιστεί Αδελαϊδα, η Τάνια Τρύπη Σεβαστιανή και η Τζόυς Ευείδη έχει δύο ονόματα Τζόυς-Χαρίκλεια.

Τα “χρόνια πολλά” την ημέρα του Αγίου Γεωργίου δέχεται ο σεφ, Άκης Πετρετζίκης, ο οποίος έχει δύο ονόματα, Γεώργιος και Χαράλαμπος. Διπλό όνομα και για τη Μαρκέλλα Γιαννάτου από το σίριαλ “Γυναίκα χωρίς όνομα”, καθώς έχει βαπτιστεί ως Μαρκέλλα-Αφροδίτη.

Η Κάρμεν Ρουγγέρη λέγεται Καρμέλα, η Νάντια Κοντογεώργη από τη “Φριτέζα” Αδαμαντία, ενώ ο Χάρης Ρώμας αποφάσισε όχι μόνο να αλλάξει το βαπτιστικό του Χαράλαμπος, αλλά και το επίθετό του, δανειζόμενος αυτό της μητέρας του, καθώς το δικό είναι Ρασσιάς.

Πηγή πληροφοριών:tv Έθνος

πηγή



ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!