Δήμος Βερύκιος: Η αλήθεια για την περιπέτεια υγείας που πέρασε


Στο νοσοκομείο εισήχθη ο Δήμος Βερύκιος, ο οποίος αποκάλυψε πως αντιμετωπίζει πρόβλημα υγείας.  

«Η Ελλάδα μπορεί & πάλι να στέκεται στα πόδια της! Το καταλαβαίνεις από την εικόνα των Δημόσιων Νοσοκομείων της. Το 401 έχει αναμορφωθεί -& με την βοήθεια των «εχόντων»- κάνοντας πιο ανθρώπινη την νοσηλεία των ασθενών & πιο αποτελεσματική την αποστολή του ιατρικού-νοσηλευτικού προσωπικού.

Όσο για μένα γι άλλη μια φορά μέσα στην ατυχία μου υπήρξα πολλαπλά τυχερός!

Εκτός όλων των άλλων έχω πέσει στα χέρια δυο έμπειρων αρχιάτρων του χειρούργου Γ.Μικρού & του λοιμωξιολόγου Λ.Καρνέση που από το πρωί της Παρασκευής που εκτάκτως με ανέλαβαν κάνουν τα «μαγικά» τους ώστε από Δευτέρα πρωί να μπορέσω να είμαι μαζί σας έστω και με «πεταλούδα» στο χέρι», έγραψε ο Δήμος Βερύκιος, στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram.

 Σήμερα λοιπόν μίλησε στην Σταματίνα Τσιμτσιλή για όσα συνέβησαν. «Ήρθα με τις πεταλούδες. Ο άνθρωπος δεν είναι από σίδερο! Η ζωή είναι απλή και πρέπει να προσέχουμε για να έχουμε. Εδώ και ένα χρόνο με ταλαιπωρεί ένα συρίγγιο. Έχει πόνο. Εγώ πήγα στο νοσοκομείο απλώς για την αντιβίωση… Αλλά είχε κάνει υποτροπή και κρίθηκε αναγκαίο να μείνω εκεί για παρακολούθηση», δήλωσε on air.

Εν συνεχεία τοποθετήθηκε για το νοσοκομείο 401, στο οποίο νοσηλεύτηκε. Ανάμεσα σε άλλα εξύμνησε το νοσοκομείο και όλα όσα βίωσε.

Σύμφωνα και με την εφημερίδα Espresso, o Δήμος Βερύκιος είχε ένα συρίγγιο στον αριστερό γοφό, που τον ταλαιπωρεί και επειδή την Παρασκευή υποτροπίασε έπρεπε να μπει εσπευσμένα στο χειρουργείο για να ανοίξουν το απόστημα.

 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η Ελλάδα μπορεί & πάλι να στέκεται στα πόδια της!Το καταλαβαίνεις από την εικόνα των Δημόσιων Νοσοκομείων της.Το 401 έχει αναμορφωθεί -& με την βοήθεια των «εχόντων»- κάνοντας πιο ανθρώπινη την νοσηλεία των ασθενών & πιο αποτελεσματική την αποστολή του ιατρικού-νοσηλευτικού προσωπικού.Όσο για μένα γι άλλη μια φορά μέσα στην ατυχία μου υπήρξα πολλαπλά τυχερός! Εκτος όλων των άλλων έχω πέσει στα χέρια δυο έμπειρων αρχιάτρων του χειρούργου Γ.Μικρού & του λοιμωξιολόγου Λ.Καρνέση που από το πρωί της Παρασκευής που εκτακτως με ανέλαβαν κάνουν τα «μαγικά» τους ώστε από Δευτέρα πρωί να μπορέσω να είμαι μαζί σας έστω και με «πεταλούδα» στο χέρι.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη ΔΗΜΟΣ ΒΕΡΥΚΙΟΣ (@dimosverykios) στις22 Σεπ, 2018 στις 2:35 μμ PDT



πηγή



ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!