Όλοι όσοι παρακολουθούν το Nomads είχαν μείνει άφωνοι όταν μια εβδομάδα πριν η Δήμητρα Αλεξανδράκη ανακοίνωνε την απόφασή της να αποχωρήσει οικειοθελώς από το παιχνίδι. Από την παραγωγή θέλησαν να της δώσουν λίγο χρόνο να σκεφτεί ξανά την απόφασή της.

Τελικά, η Δήμητρα αποφάσισε να επιστρέψει και όπως η ίδια αποκάλυψε ο άνθρωπος που τη βοήθησε να πάρει δύναμη και να παραμείνει τελικά στο ριάλιτι επιβίωσης είναι ο σύντροφός της, Δημήτρης Μηλιώνης.

«Σάββα μου, μπορώ να σου πω ότι δεν έχω ξαναζήσει ποτέ στη ζωή μου κάτι παρόμοιο. Τη προηγούμενη Κυριακή ήθελα πραγματικά να φύγω και να επιστρέψω πίσω, ο λόγος ήταν καθαρά ο σύντροφός μου και αυτό δε πρόκειται να αλλάξει. Φεύγοντας από εδώ δε κοιμήθηκα το βράδυ της Κυριακής, το μόνο που έκανα ήταν να σκέφτομαι μέχρι που το έκαψα. Σκεφτόμουν ότι θα απογοητεύσω την ομάδα μου, τον κόσμο που με ψήφισε και με στήριξε για να μπω στους δέκα καλύτερους του Nomads. Βρέθηκα σε ένα κρεβάτι σε μια ημιλιπόθυμη κατάσταση, να ψήνομαι στον πυρετό, όχι γιατί ήμουν άρρωστη σωματικά αλλά γιατί έπεσα ψυχολογικά, έτσι μου το εξήγησαν γιατί εγώ δε μπορούσα να καταλάβω τι μου συμβαίνει. Με βοήθησαν πάρα πολλοί άνθρωποι αλλά ο άνθρωπος που πραγματικά με στήριξε για να συνεχίσω και μου έδωσε δύναμη είναι ο σύντροφός μου. Μιλήσαμε τηλεφωνικά γιατί η ομάδα μου κέρδισε το έπαθλο επικοινωνίας. Μου έδωσε απίστευτη δύναμη στο να συνεχίσω, μου είπε ότι συγκινήθηκε πολύ την προηγούμενη Κυριακή, ήταν μια πολύ όμορφη συζήτηση που κάναμε. Μου έδωσε τρομερή δύναμη στο να επιστρέψω, ήθελα πολύ να επιστρέψω στο παιχνίδι αλλά ήθελα πολύ να επιστρέψω και σε εκείνον» ανέφερε.

Δείτε το απόσπασμα