Δέσποινα Βανδή: Η ανατρεπτική εμφάνιση στην πρεμιέρα της – Όλοι μιλάνε γι’ αυτή


Πρεμιέρα έκανε χθες το βράδυ η Δέσποινα Βανδή στο νυχτερινό κέντρο Acro στο οποίο εμφανίζεται με τους Νίνο και Γιώργο Παπαδόπουλο. Αυτό, βεβαίως, που δεν πέρασε καθόλου απαρατήρητο ήταν το look με το οποίο εμφανίστηκε στη σκηνή για να ξεκινήσει το πρόγραμμά της.

Η Δέσποινα Βανδή φορούσε μια χειροποίητη couture ολόσωμη δαντελένια φόρμα που είχαν επιμεληθεί οι αγαπημένοι της σχεδιαστές Mi- Ro, που ταιριάζει ολόσωστα στην κομψή της σιλουέτα. Το ακόμα πιο εντυπωσιακό στο look της είναι ότι η Δέσποινα ολοκλήρωσε το λαμπερό και σέξι σύνολο με μια μάσκα που κάλυπτε τα μάτια της και την έκανε να μια μοιάζε από …«άλλο πλανήτη»- όπως χαρακτηριστικά έγραψε και η makeup artist της, Βάσω Νακοπούλου, που ανέβασε το look της Βανδή στο Instagram.

 

View this post on Instagram

Divine Vibes ? @desp1navandi OUT OF SPACE #goddess #acro #kamarini #nightout #livemusic #premiere #photoshoot

A post shared by VasoNakopoulou (@nakopoulouvaso) on Dec 13, 2019 at 4:03pm PST

H ιδιαίτερη εμφάνιση της τραγουδίστριας σχολιάστηκε ως εκκεντρική, avant gard, iconic, και σίγουρα, έκανε την ανατροπή.

 

View this post on Instagram

?????????????????????????? @desp1navandi @desp1navandi @desp1navandi ACRO LIVE

A post shared by VasoNakopoulou (@nakopoulouvaso) on Dec 13, 2019 at 5:02pm PST

Δείτε τις φωτογραφίες που ανέβασαν στο Instagram οι MI-RO, o Βασίλης Μπουλούμπασης, hair stylist της Βανδή και όσοι βρέθηκαν στη λαμπερή πρεμιέρα:

The post Δέσποινα Βανδή: Η ανατρεπτική εμφάνιση στην πρεμιέρα της – Όλοι μιλάνε γι’ αυτή appeared first on Peoplegreece.com.



πηγή



ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!