Η Δέσποινα Βανδή είναι γεννημένη στις 22 Ιουλίου του 1969, οπότε σήμερα είναι το τιμώμενο πρόσωπο αφού έχει τα γενέθλιά της. Η ίδια φαίνεται να έχει συμμαχήσει με τον χρόνο καθώς κλείνει τα 49 της χρόνια και δείχνει πιο όμορφη από ποτέ. Η τραγουδίστρια που πρωταγωνιστεί στο επιτυχημένο μιούζικαλ Mamma Mia, ενσαρκώνοντας τον ρόλο της Donna, γιόρτασε και φέτος, όπως και πέρυσι  τα γενέθλιά της on stage.

Μάλιστα, οι συνεργάτες της, αλλά και όλοι οι συντελεστές της παράστασης δεν μπορούσαν να αφήσουν αυτό το γεγονός να περάσει χωρίς να το γιορτάσουν κατάλληλα. Έτσι, αποφάσισαν να εμφανιστούν ξαφνικά γύρω της, κρατώντας μια τούρτα-έκπληξη που είχαν πάρει για εκείνη. Η ίδια, όπως ήταν φυσικό, ενθουσιάστηκε και έσπευσε να σβήσει τα κεράκια της, με το κοινό να μην σταματά να τη χειροκροτά.

Δείτε την εν λόγω έκπληξη σε ανάρτηση στο Instagram:

Η Mamma Mia! μας @desp1navandi γιορτάζει τα γενέθλιά της σήμερα και εμείς σας προσφέρουμε όλα τα εισιτήρια της παράστασης Mamma Mia! που θα αγοραστούν ΣΗΜΕΡΑ, 22 Ιουλίου, στην τιμή των 15 ευρώ! Χρόνια πολλά Δέσποινα! Αγορά εισιτηρίων στο www.mammamiagreece.gr (link in bio) και στο www.viva.gr #mammamiagreece

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Mamma Mia! – Περιοδεία (@mammamiagreece) στις

Δείτε και την ανάρτηση της ίδιας:

Who’s the birthday girl??? ME!!!!Σας ευχαριστώ όλους παρα πολύ!Με συγκινήσατε! Ο χρόνος μπήκε χορεύοντας και τραγουδώντας το Dancing Queen!!!!Ο,τι καλύτερο! ??????????

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Despina Vandi (@desp1navandi) στις