Είναι γρήγοροι, έξυπνοι και…αόρατοι. Μάθετε ποιοί είναι οι άνδρες με τα «μαύρα» που στέκονται πάντα δίπλα στον Αμερικανό πρόεδρο.
Αναρωτηθήκατε ποτέ ποιοί είναι οι άνδρες που στέκονται συνεχώς γύρω από τον πρόεδρο των Ηνωμένων Πολιτειών; Πόσο σοβαρά παίρνουν τη δουλειά τους;

Πρόκειται για την πιο «κρυφή» μυστική υπηρεσία των Ηνωμένων Πολιτειών που απαρτίζεται από δυνατούς και ψηλούς άνδρες με μαύρες στολές, οι οποίοι κρατούν πάντα πάνω τους κρυφές κάμερες για να ανιχνεύσουν πιθανές απειλές για την ασφάλεια του εκάστοτε προέδρου. Θα έλεγε κανείς πως είναι μάλλον μια από τις πιο διανοητικές και σωματικά απαιτητικές εργασίες στον κόσμο. Είναι υπεύθυνοι για τη ζωή του προέδρου των Ηνωμένων Πολιτειών (πιθανώς του ισχυρότερου αρχηγού στον κόσμο σήμερα).

Ο Πρόεδρος Λίνκολν εγκαινίασε αυτή την ειδική δύναμη, την ημέρα που…δολοφονήθηκε. Μετά τη δολοφονία μερικών ακόμη προέδρων, το Κογκρέσο αποφάσισε να προσθέσει μία επιπλέον «προστασία για τον κάθε μελλοντικό Αμερικανό πρόεδρο». Αν στην πραγματικότητα υπήρχε Τζέιμς Μποντ, θα μπορούσα να είναι ένας από αυτούς.

Διαβάστε περισσότερα στο Fortunegreece.com