Εδώ και αρκετό καιρό υπήρχαν οι φήμες πως ο Γρηγόρης Αρναούτογλου είναι ζευγάρι με την επί χρόνια συνεργάτιδά του σε ραδιόφωνο και τηλεόραση, Νάνσυ Αντωνίου.

Οι δυο τους όλο αυτό το διάστημα μπορεί να πραγματοποιούσαν αρκετές κοινές εξόδους ωστόσο κανείς από τους δυο δεν είχε μιλήσει ανοιχτά για τη σχέση τους. Το ζευγάρι θέλει να κρατά χαμηλούς τόνους στην προσωπική του ζωή δεδομένου ότι ο παρουσιαστής έχει ένα παιδί από τον προηγούμενο γάμο του.

Πρόσφατα όμως ο παρουσιαστής δημοσίευσε για πρώτη φορά μια κοινή τους φωτογραφία επιβεβαιώνοντας τα όσα ακούγονταν τόσο καιρό.

 

View this post on Instagram

 

Rock Χρόνια Πολλά από Γρηγόρη και Νάνσυ!!!

A post shared by Grigoris Arnaoutoglou (@grigorisarnaoutoglou.official) on

Όσο περνάει ο καιρός Γρηγόρης και Νάνσυ δείχνουν ακόμα πιο έτοιμοι για να δημοσιοποιήσουν τη σχέση τους. Τη Δευτέρα το βράδυ, μάλιστα, το ζευγάρι έδωσε το παρών στην επίσημη πρεμιέρα της θεατρικής παράστασης «Βερβερίτσα». Ο φωτογραφικός φακός απαθανάτισε το ζευγάρι στη δεύτερη σειρά να κάθονται μαζί με τον παρουσιαστή να έχει αγκαλιά τη ραδιοφωνική παραγωγό και αρχισυντάκτρια της εκπομπής «The 2night show».

Όλο το βράδυ ο παρουσιαστής είχε στο νου του τη νέα του σύντροφο για το αν θέλει κάτι, τη σύστησε σε όσους εκείνη δε γνώριζε και ήρθαν να τον χαιρετήσουν και έδειχνε να διανύει μια ήρεμη και ευτυχισμένη περίοδο στη ζωή του.