Γνωστό μοντέλο κατήγγειλε βιασμό από τον σύντροφό της. Τι απαντά ο ίδιος


Το μεσημέρι της Δευτέρας έσκασε σα «βόμβα» στην εγχώρια showbiz η είδηση ότι η Ρία Αντωνίου έπεσε θύμα βιασμού από τον (πλέον πρώην) σύντροφό της.

Όπως έγινε γνωστό, η ξανθιά καλλονή που τα προηγούμενα χρόνια εκτός από την καριέρα στην Ελλάδα, έχει “λάμψει” και στην Ιταλία κατέφυγε στις αστυνομικές αρχές όπου κι εξιστόρησε όσα έζησε στα χέρια του επιχειρηματία, που έχει εξαφανιστεί και αναζητείται από την ΕΛ.ΑΣ. στο πλαίσιο του Αυτοφώρου.

Συγκεκριμένα, το γνωστό μοντέλο κατήγγειλε το συμβάν το απόγευμα της Κυριακής στο Αστυνομικό Τμήμα Αμπελοκήπων, αναφέροντας πως ο πρώην σύντροφος γνωστής Ελληνίδας τραγουδίστριας τη βίασε όταν του ζήτησε να χωρίσουν.

Στη συνέχεια, ντύθηκε και έφυγε από το δωμάτιο του ξενοδοχείου όπου βρισκόταν. Η ίδια κατόπιν σε κακή ψυχολογική σε σωματική κατάσταση κατευθύνθηκε προς το πλησιέστερο αστυνομικό τμήμα, όπου και κατήγγειλε την οδυνηρή περιπέτειά της.

Λόγω της σοβαρότητας της καταγγελίας, διενεργείται αυτεπάγγελτα έρευνα, ενώ εκδόθηκε υπηρεσιακό σημείωμα με το οποίο η ξανθιά καλλονή οδηγήθηκε στην Ιατροδικαστική Υπηρεσία, όπου υποβλήθηκε σε εξέταση.

Σύμφωνα με πληροφορίες της εφημερίδας Espresso, ο ιατροδικαστής φέρεται να εντόπισε ανατριχιαστικά ευρήματα και ενδείξεις βιασμού, όμως χρειάζονται περαιτέρω εργαστηριακές έρευνες προκειμένου να υπάρξει ολοκληρωμένο συμπέρασμα.

Η απάντηση του επιχειρηματία μετά τις κατηγορίες βιασμού

Μετά τον σάλο που ξέσπασε με την καταγγελία του γνωστού μοντέλου, Ρίας Αντωνίου ότι ο σύντροφός της και γνωστός επιχειρηματίας,  τη βίασε και την κατάθεση μηνυτήριας αναφοράς εναντίον του ο ίδιος απαντά,  με μια επιστολή του.

Η επιστολή του Επιχειρηματία

Από τον Τύπο, με έκπληξη, πληροφορήθηκα ότι υποβλήθηκε σε βάρος μου μηνυτήρια αναφορά για το αδίκημα του βιασμού. Δηλώνω κατηγορηματικά ότι ουδέποτε διέπραξα το οποιοδήποτε αδίκημα σε βάρος της κας Αντωνίου, με την οποία διατηρώ σχέση και έδωσα εντολή στους πληρεξούσιους δικηγόρους μου, Αθανάσιο Πλεύρη και Αθανάσιο Ζαμάνη, να διερευνήσουν τα καταγγελλόμενα προκειμένου να πράξουν καθετί νόμιμο για την προάσπιση της τιμής και υπόληψης μου από ψευδείς και ανυπόστατες καταγγελίες.

Δε θα επιτρέψω στον οποιονδήποτε να εκμεταλλευτεί ψευδείς καταγγελίες για τη δημιουργία εντυπώσεων σε βάρος μου, οι οποίες έχουν άμεσο αντίκτυπο, πέρα από εμένα και στην ζωή του ανήλικου τέκνου μου.

με πληροφορίες από star, espresso, βίντεο εκπομπή mazisou

πηγή



ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!