Σάλο και ερωτήματα έχει προκαλέσει η είδηση πως γνωστός ποδοσφαιριστής συνελήφθη στο λιμάνι της Λήμνου για εμπορία ναρκωτικών, έχοντας παραλάβει ένα δέμα με 52 συσκευασίες με κοκαΐνη, βάρους 52,2 γραμμαρίων!

Στα χέρια των ανδρών του Λιμενικού έπεσε ο Ματθαίος Μαρουκάκης, μέχρι πρότινος ποδοσφαιριστής του Α.Ο. Τρικάλων, ο οποίος στο παρελθόν πέρασε και από ομάδες της Super League και της Football League, όπως ο Πανιώνιος, η Λάρισα, η Παναχαϊκή και η Καλλιθέα, ενώ είχε παίξει και στην Εθνική Ελπίδων.

Ο 27χρονος συνελήφθη στο λιμάνι της Μύρινας, την Κυριακή που μας πέρασε, όταν πήγε να παραλάβει ένα δέμα που του είχε σταλεί μέσω μεταφορικής εταιρείας και, αντί για ρύζι, περιείχε… κοκαΐνη.

Ο ποδοσφαιριστής, παντρεμένος και πατέρας ενός παιδιού, οδηγήθηκε την Τετάρτη στον ανακριτή για να απολογηθεί και αφέθηκε ελεύθερος, καταβάλλοντας εγγύηση 5.000 ευρώ.

«Και ο ανακριτής και η εισαγγελέας αντελήφθησαν ότι έχει πέσει θύμα σκευωρίας που έχει σχέση με την συμπεριφορά του στο ποδόσφαιρο. Στην πορεία της υποθέσεως θα αναπτύξουμε περαιτέρω τους ισχυρισμούς μας, τους οποίους προβάλαμε σήμερα και για την ώρα έγιναν δεκτοί», δήλωσε ο δικηγόρος του, Αλέξης Κούγιας, ενώ ο ίδιος αρκέστηκε να τον ευχαριστήσει και να τονίσει πως έπεσε θύμα πλεκτάνης.

Δείτε στο βίντεο όσα είπαν ο ποδοσφαιριστής και ο δικηγόρος του: