
Γνωστός Έλληνας κατακεραυνώνει την Μενεγάκη: «Η Ελένη δεν έχει μυαλό. Δεν υπάρχει σωτηρία…»
Στην εκπομπή Αποκαλυπτικά μίλησε ο Βαγγέλης Παπαδόπουλος, ο οποίος γι’ άλλη μια φορά, σχολίασε με τον δικό του τρόπο τα τηλεοπτικά πρόσωπα.
Όταν έφτασε η σειρά της Ελένης Μενεγάκη, ήταν ιδιαίτερα καυστικός και μάλιστα δεν δίστασε να πει πως η παρουσιάστρια δεν έχει μυαλό. Μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε και στις αλλαγές που έγιναν στην εκπομπή Ελένη με σκοπό τα καλύτερα νούμερα τηλεθέασης.
«Η Ελένη Μενεγάκη δεν είναι καθόλου αλλαγμένη φέτος. Η μόνη διαφορά που βλέπω εγώ στη Μενεγάκη, είναι όταν είναι θυμωμένη, στεναχωρημένη, τσιτωμένη από δικά της σφάλματα. Και αυτό της βγαίνει. Και αυτό από το κεφάλι της δηλαδή. Διότι δεν έχει μυαλό. Αυτή η έπαρση, αυτή η επιτυχία, αυτή η ομορφιά… Όλα αυτά την πήγαν κάπου πολύ ψηλά και άργησε να δει κάτω από το έδαφος. Και τώρα η προσγείωση είναι ανώμαλη. Και θα είναι ακόμα χειρότερη. Διότι όσο διαπιστώνει καθημερινά ότι ο κόσμος τη φτύνει, τόσο θα παθαίνει ψυχικό τραλαλα. Δεν υπάρχει σωτηρία. Για να σωθείς πρέπει να μετανοήσεις. Επομένως έπρεπε να σεβαστεί το κοινό που την πήγε στην κορυφή. Δεν το σεβάστηκε. Κάποια στιγμή η εκπομπή της έγινε τηλεμάρκετινγκ. Μοίραζε δώρα τα οικονομούσε η Μενεγάκη αλλά δεν έβγαινε σωστή η εκπομπή», είπε.
Δείτε το σχετικό απόσπασμα: