Γνωστή χορεύτρια επιτέθηκε και δάγκωσε αστυνομικό σε ξενοδοχείο της Πρέβεζας!


Απίστευτο περιστατικό με πασίγνωστη καλλιτέχνιδα σε ξενοδοχείο της Πρέβεζας

Αναστάτωσε την Πρέβεζα πασίγνωστη σέξι χορεύτρια, που κάνει αίσθηση με τις τηλεοπτικές εμφανίσεις της! Αυτήν τη φορά προκάλεσε «θερμό» επεισόδιο σε ξενοδοχείο της περιοχής, επιτέθηκε σε αστυνομικούς με… δαγκωνιές και κατέληξε με χειροπέδες στο τμήμα! 

Αφορμή για το απίστευτο περιστατικό στάθηκε η αδυναμία της εντυπωσιακής 30χρονης να… ξυπνήσει στην ώρα της ώστε κάνει check out από το ξενοδοχείο, όπως όφειλε με βάση τα στοιχεία της κράτησής της! Η 30χρονη δημοφιλής καλλιτέχνιδα, η οποία ξεσηκώνει τους χιλιάδες followers της με τις αποκαλυπτικές φωτογραφίες που συνηθίζει να αναρτά στο instagram, δεν απαντούσε στις διαδοχικές κλήσεις του ξενοδόχου, με αποτέλεσμα εκείνος να καλέσει την Αστυνομία. Ομως, όταν της χτύπησαν την πόρτα οι αστυνομικοί, η χορεύτρια αντί να απολογηθεί για την τρίωρη καθυστέρηση και να μαζέψει τα πράγματά της, χύμηξε πάνω τους!

«Κατά την άφιξη των ανδρών της Αστυνομίας, η πελάτισσα βγήκε από το δωμάτιο σε έξαλλη κατάσταση και επιτέθηκε σε βάρος των αστυνομικών! Μάλιστα, δάγκωσε (!) τον έναν εξ αυτών, τραυματίζοντάς τον στον καρπό του αριστερού χεριού» περιγράφει στην «Espresso» o πρόεδρος της Νέας Ενωσης Ξενοδόχων Πρεβέζης Πολύκαρπος Χαλκίδης, ο οποίος ενημερώθηκε άμεσα για το περιστατικό. Η χορεύτρια συνελήφθη και οδηγήθηκε στο τμήμα της περιοχής. Μάλιστα, σε έρευνα που της έγινε, βρέθηκε πάνω της κάνναβη βάρους 1,6 γραμμαρίων. Εις βάρος της σχηματίστηκε δικογραφία και αφέθηκε ελεύθερη.

πηγή



ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!