Γλυφάδα: Άφησε το παιδί μου ζωντανό στην άσφαλτο.Είναι εξολοθρευτής – Ξεσπά ο πατέρας του 25χρονου


Ο ιδιοκτήτης και οδηγός της πολυτελούς μαύρης Corvette, ο οποίος τα ξημερώματα της περασμένης Τετάρτης παρέσυρε και σκότωσε στην Γλυφάδα 25χρονο μοτοσικλετιστή, αφέθηκε ελεύθερος, αργά χθες το βράδυ, μετά την ολοκλήρωση της κατάθεσής του σε αστυνομικούς του Α΄ Τμήματος Τροχαίας Νοτιοανατολικής Αττικής, στο Ελληνικό, αφού είχε παρέλθει το αυτόφωρο. Η δικογραφία πρόκειται να διαβιβαστεί στον εισαγγελέα, ο οποίος έχει διατάξει προκαταρκτική εξέταση για την υπόθεση.

 

«Ήμουν σοκαρισμένος και για αυτό έφυγα. Δεν κατάλαβα πώς έγινε το τροχαίο». Αυτά επανέλαβε αρκετές φορές, σύμφωνα με πληροφορίες του ΑΠΕ-ΜΠΕ, στην κατάθεσή του ο 40χρονος επιχειρηματίας, ο οποίος εμφανίστηκε χθες βράδυ στην Τροχαία, μαζί με τη δικηγόρο του και παραδέχτηκε ότι αυτός οδηγούσε την μαύρη “Corvette”, τα ξημερώματα της Τετάρτης.

 

Μιλώντας στον ANT1, ο πατέρας του άτυχου 25χρονου επισήμανε ότι ο οδηγός της Corvette άφησε τον γιο του ζωντανό στην άσφαλτο και έφυγε.

 

«Αυτός ο άνθρωπος είναι εξολοθρευτής», είπε χαρακτηριστικά ο Γιώργος Καρανίκας, τονίζοντας ότι οι κινήσεις του οδηγού δεν ήταν αποτέλεσμα του σοκ που είχε υποστεί όπως υποστήριξε στην κατάθεσή του ο φερόμενος ως δράστης του δυστυχήματος, αλλά ήταν μεθοδευμένες και σχεδιασμένες και αυτό αποδεικνύεται από το γεγονός ότι έκανε ότι μπορούσε ώστε να γλυτώσει το αυτόφωρο.

www.topontiki.gr

πηγή



ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!