Ο γοητευτικός ηθοποιός Γιώργος Χρανιώτης εδώ και ενάμιση χρόνο δεν είναι single: Στο πλευρό του έχει την πανέμορφη χορεύτρια Γεωργία Αβασκαντήρα. Σήμερα λοιπόν δεν είναι μία ακόμη ημέρα για το ζευγάρι, αλλά η σημαντικότερη στιγμή της ζωής τους, αφού θα ενωθούν με τα ιερά δεσμά του γάμου στην Τήνο. Να θυμίσουμε στο σημείο αυτό πως δεν ήταν τυχαία η επιλογή τους να παντρευτούν στο εν λόγω νησί, αφού αποτελεί και το μέρος της πρώτης γνωριμίας τους.

Στο γάμο θα παρευρεθούν φυσικά οι συγγενείς και φίλοι τους, ενώ θα ακολουθήσει και πάρτι με παραδοσιακό χαρακτήρα. Ακόμη, όπως βλέπουμε από τα Insta Story του ηθοποιού, ανάμεσα στους καλεσμένους είναι και περσινοί συμπαίκτες του από το Survivor: η Ειρήνη Παπαδοπούλου, ο Bo, ο Κώστας Κοκκινάκης με τη σύντροφό του Χριστίνα Κανελλοπούλου, οι Ευρυδίκη Βαλαβάνη και Κωνσταντίνος Βασσάλος. Τέλος, δε θα μπορούσε να λείπει και ο Ντάνος, με τον οποίο είχε αναπτύξει μία στενή φιλία.

Όπως βλέπουμε στην αναγγελία του γάμου τους, δημοσιευμένη στην εφημερίδα των Κυκλάδων “Κοινή Γνώμη”, το μυστήριο θα τελεστεί απόψε στη μονή της Αγίας Ξένης, που βρίσκεται σε ένα μοναδικό σημείο με τη μαγική θέα του Πανόρμου. Πρόκειται μάλιστα για μία ιδιαίτερη μονή με πολύ γνωστό ιστορικό background, καθώς σύμφωνα με την παράδοση,  στις αρχές του 18ου αιώνα ο καπετάν Κοσμάς και το πλήρωμά του περνούσαν από το νησί και, εξαιτίας μίας μεγάλης θαλασσοταραχής, το πλοίο τους προσέκρουσε σε βράχια. Ωστόσο, ο ίδιος είχε στα χέρια του την εικόνα της Παναγίας και έκανε τάμα πως αν καταφέρει να σωθεί, θα χτίσει εκκλησία στη Χάρη της και θα γίνει μοναχός. Έτσι, η προσπάθειά τους είχε τελικά αίσιο τέλος και κατάφεραν να ζήσουν, με τον καπετάν Κοσμά να είναι πεπεισμένος πως  εκεί που βρίσκεται σήμερα η μονή ήταν το σωστό σημείο να τη χτίσει, ενώ πέρασε εκεί το υπόλοιπο της ζωής του. Άλλωστε, δεν ονομάστικε τυχαία το μέρος “Κυρά Ξένη”, καθώς η παράδοση το αποδίδει στο ότι καπετάν Κοσμάς κατέφθασε από τα ”ξένα”.