Γιώργος Παράσχος: Έχω βαρεθεί να ακούω το όνομα του Αλέξη Παππά – Δεν πήρε τον ρόλο


Για την παράσταση «Το κλουβί με τις τρελές» και τον Αλέξη Παππά μίλησε ο Γιώργος Παράσχος στην κάμερα της εκπομπής Open Weekend., ο οποίος τόνισε ότι είναι η τελευταία φορά που απαντάει για τον Αλέξη Παππά.

«Αυτό το έργο ήταν να γίνει, απ’ ότι μου έχουν πει, πριν τον κορονοϊό. Μέσα σε αυτό το χρονικό διάστημα έγιναν αλλαγές. Λένε ότι ήμουν η αντικατάσταση, δεν με ενδιαφέρει αν λέγεται Παππάς, αν λέγεται Παράσχος, όπως κι αν λέγεται…

Αντικατάσταση είναι όταν ένας ηθοποιός ερμηνεύει ήδη το ρόλο σε σκηνές, σε παραστάσεις κανονικές και έρχεται ένας άλλος ηθοποιός να πάρει τη θέση του. Αυτό είναι αντικατάσταση. Όταν ένας ηθοποιός, οποιοσδήποτε κι αν είναι, δοκιμάζεται γι’ αυτό το έργο και δεν πάρει το ρόλο, δεν λέγεται αντικατάσταση», είπε ο Γιώργος Παράσχος.

Ο Γιώργος Παράσχος είπε επίσης: «Στην προκειμένη περίπτωση, οποιοσδήποτε κι αν είναι αυτός, έχω βαρεθεί να ακούω αυτό το όνομα, κουράστηκα πια να με ρωτάνε για τον Αλέξη και είναι η τελευταία φορά που απαντάω. Απ’ ότι έμαθα από τον παραγωγό μου, δεν πήρε το ρόλο, είτε το αποφάσισε ο ίδιος, είτε το αποφάσισε η παραγωγή, δεν πήρε το ρόλο».

πηγή: zappit.gr

πηγή



ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!