Γιώργος Παπαδάκης: Είσαι άσχετος, φύγε με τον πεοδείκτη. Η απίστευτη ατάκα του παρουσιαστή


Γιώργος Παπαδάκης: Είσαι άσχετος, φύγε με τον πεοδείκτη. Η απίστευτη ατάκα του παρουσιαστή. Τι είχε γίνει χθες με το Νίκο Μουτσινά.

Διεθνής Ημέρα Γραβάτας σήμερα και ο Γιώργος Παπαδάκης από πολύ νωρίς αναφέρθηκε στο συγκεκριμένο ανδρικό αξεσουάρ, μια αναφορά του κατά τη διάρκεια της εκπομπής, όμως, ήταν απρόσμενη και ιδιαίτερη…

Κλείνοντας τη ζωντανή σύνδεση με τον Λάζο Μαντικό, ο Γιώργος Παπαδάκης ζήτησε ένα γενικό πλάνο του ρεπόρτερ, ο οποίος φορούσε γραβάτα και τον ρώτησε γιατί είχε επιλέξει αυτή την εμφάνιση. Εκείνος άρχισε να εξηγεί για την Ημέρα Γραβάτας, ενώ έδωσε και την ετυμολογία της λέξης. Εκεί ήταν που ο Γιώργος Παπαδάκης πήγε τη συζήτηση αλλού…

«Είσαι άσχετος! Είναι αρχαιοελληνικής προέλευσης και λέγεται πεοδείκτης! Όπως επίσης η ποδιά η γυναικεία λέγεται μπροστο… Δεν το λέω. Φύγε! Φύγε! Με τον πεοδείκτη πρωί πρωί!», φώναξε με χιούμορ ο παρουσιαστής.

Ο Νίκος Μουτσινάς χθες «εντόπισε» ένα απόσπασμα μίας μάλλον ασυναίσθητης κίνησης ενός ρεπόρτερ από την πρωινή εκπομπή του Γιώργου Παπαδάκη, το οποίο πρόσφερε… άφθονο γέλιο στη Χρυσή Τηλεόραση.

Όπως βλέπουμε στο βίντεο ο δημοσιογράφος του ΑΝΤ1 προβαίνει επανειλημμένως σε μια ιδιαίτερη «χειρονομία», τουλάχιστον ασυνήθιστη για ζωντανή σύνδεση!

Η προβολή του αποσπάσματος προκάλεσε πολλά γέλια, όπως ήταν φυσικό, στη μεσημεριανή εκπομπή του Νίκου Μουτσινά, «Καλό Μεσημεράκι», καθώς βοήθησε και η… μουσική επιλογή του DJ, μετά την προβολή του βίντεο.

πηγή



ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!