Γιώργος & Νίκος Στρατάκης – «Φίλος Και Εχθρός» Μουσική: Νίκος Τερζής – Στίχοι: Γιάννης Κότσιρας


Νέο τραγούδι & music video από τη σειρά «Σασμός»

Με το τραγούδι «Φίλος Και Εχθρός», που ερμηνεύουν ο Γιώργος και ο Νίκος Στρατάκης, συνεχίζεται το επιτυχημένο soundtrack της σειράς «Σασμός» που γράφει ο Νίκος Τερζής και κυκλοφορεί από την Panik Oxygen. Οι στίχοι είναι του Γιάννη Κότσιρα.

Τα αδέρφια Γιώργος και Νίκος Στρατάκης, που έχουν δημιουργήσει τη δική τους ταυτότητα στο ελληνικό μουσικό γίγνεσθαι, ερμηνεύουν με τον χαρακτηριστικό τους τρόπο ένα μοναδικό τραγούδι, με έντονο κρητικό ηχόχρωμα και συναισθηματικούς στίχους, για την προαιώνια σχέση πατέρα – γιου.

Το «Φίλος Και Εχθρός», που συνοδεύεται από ένα κινηματογραφικής αισθητικής music video, «ντύνει» μία απο τις συγκλονιστικές στιγμές στην υπεριτυχημένη σειρά «Σασμός» του Alpha. Συγκεκριμένα, συνοδεύει μουσικά τη σχέση του Βλάση Καραπάνου και του Γεράσιμου Χριστογιάννη και την απόφαση του πρώτου να μπει μπροστά στη σφαίρα που ο ίδιος ζήτησε να ρίξουν στο παιδί του όταν ακόμα δεν γνώριζε την πραγματική του ταυτότητα.

Με «Φίλος Και Εχθρός» ο Νίκος Τερζής και ο Γιάννης Κότσιρας χαρίζουν ακόμα ένα εξαιρετικό τραγούδι από το soundtrack της δημοφιλούς σειράς, όλα τα κομμάτια του οποίου έχουν αγαπηθεί από το κοινό, έχουν γίνει top trend στο YouTube έχοντας εκατομμύρια views και ξεχωρίζουν στο ραδιοφωνικό airplay.

Έχουν προηγηθεί τα «Σασμός» με ερμηνευτή τον Γιάννη Κότσιρα, «Κάθε Μέρα» με ερμηνευτή τον Δημήτρη Μπάση, «Τα Αντίθετα» με ερμηνευτή τον Βασίλη Σκουλά, «Παλιά Πληγή» με ερμηνεύτρια την Μελίνα Κανά, «Ξέχασες Ν’ Αγαπάς (Πονάς)» με ερμηνευτή τον Μπάμπη Στόκα, «Φως» με ερμηνευτή τον Γιάννη Κότσιρα, «Τ’ Ανίκητα» με ερμηνευτή τον Δημήτρη Μπάση και τη συμμετοχή του Θανάση Βασιλόπουλου, «Πέτρινη Καρδιά» με ερμηνεύτρια την Δήμητρα Μπουλούζου και «Το Μαζί» με ερμηνεύτρια την Γλυκερία.

Βρείτε «Φίλος Και Εχθρός» στα ψηφιακά καταστήματα μουσικής:
Spotify: https://spoti.fi/3zPitbg
iTunes/ Apple Music: https://apple.co/3QwafKU
Deezer: https://bit.ly/3y0JPd5

 

πηγή



ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!