Ενώ έχουμε ήδη νέα για το τηλεοπτικό μέλλον πολλών παρουσιαστών, ένα μυστήριο συνεχίζει να πλανάται γύρω από το όνομα του Γιώργου Λιάγκα. Ειδικά μάλιστα έπειτα από τη συνέντευξη Τύπου του διευθυντή προγράμματος του Ant1, με τον οποίο έχει και ενεργό συμβόλαιο , Τζώρτζη Ποφάντη, τα πράγματα μοιάζουν ακόμη πιο περίπλοκα.

Συγκεκριμένα, στην παρουσίαση των ψυχαγωγικών εκπομπών και των σειρών του σταθμού για τη νέα σεζόν, δεν έγινε καμία αναφορά στον δημοσιογράφο, ενώ ούτε τέθηκε στο τραπέζι η δημιουργία ενός καινούργιου Project.

Έτσι, με τον Ant1 να τηρεί σιγή ιχθύος, έχει δημιουργηθεί μία έντονη παραφιλολογία εδώ και λίγο καιρό σχετικά με τις σχέσεις των δύο πλευρών, ενώ εντείνονται και τα σενάρια μεταγραφής του παρουσιαστή σε άλλα κανάλια.

Μέσα σε όλα αυτά, ο Γιώργος Λιάγκας, που βρίσκεται για διακοπές  στα Κουφονήσια, δήλωσε στην εφημερίδα Espresso: «Δεν έχω δεχτεί πρόταση από κανέναν». Κατέστησε μάλιστα σαφές στην εφημερίδα, εμμέσως πλην σαφώς, πως το κανάλι του παραμένει ο ΑΝΤ1, με τον οποίο τον δεσμεύει ένα συμβόλαιο και, όπως φαίνεται, θα το τιμήσει.