Ο Γιώργος Λιάγκας και η Φαίη Σκορδά παρά το ότι έχουν τραβήξει χωριστούς δρόμους εδώ και δυόμιση χρόνια διατηρούν άψογες σχέσεις για χάρη των παιδιών τους. Ο Γιάννης και ο Δημήτρης είναι η μόνη προτεραιότητα του ζευγαριού και για εκείνους οφείλουν να είναι καλά και να έχουν μια αρμονική ζωή.

Το φετινό καλοκαίρι, ο παρουσιαστής πήρε τους γιους του και πήγαν στην Τήνο, στο πολυτελές ξενοδοχείο που διατηρεί ο κουμπάρος τους και μαιευτήρας – γυναικολόγος, Θάνος Παράσχος.

Η Φαίη Σκορδά πριν λίγες ημέρες βρέθηκε, επίσης, στην Τήνο με σκοπό να πάρει τα παιδιά και να συνεχίσει τις διακοπές της στο Πόρτο Καρράς, στη Χαλκιδική. Η παρουσιάστρια κάθισε μια ημέρα μαζί με τον πρώην σύζυγό της και τα παιδιά τους και την άλλη ημέρα το πρωί έφυγε για τη Χαλκιδική που θα ξεκινούσαν οι δικές τους διακοπές.

Οι τέσσερις τους απόλαυσαν – έστω και για μια ημέρα – τις καλοκαιρινές τους διακοπές οικογενειακώς.

Ο Γιώργος μοιράστηκε στα social media διάφορες φωτογραφίες από τις ημέρες με τους γιους του στην Τήνο αλλά και η Φαίη ανήρτησε Instastories δείχνοντας πως βρίσκεται στο ίδιο νησί.

Δείτε φωτογραφίες

Οσα λεν οι αντρες μεταξυ τους… #rineia #cyclades #greece #summer

A post shared by Giorgos Liagas (@gliagas) on

Καλοκαιρι… νερο… χρωμα… παιχνιδι… ανεμελια…ευτυχια…

A post shared by Giorgos Liagas (@gliagas) on

lunch break στον παραδεισο… #cyclades #ilovegreece #greece

A post shared by Giorgos Liagas (@gliagas) on

Καλοκαιρι… νερο… χρωμα… παιχνιδι… ανεμελια…ευτυχια…

A post shared by Giorgos Liagas (@gliagas) on