Ο Γιώργος Λιάγκας ανήκει στο δυναμικό του ΑΝΤ1 παρά το ότι είναι ανενεργός τηλεοπτικά αφού ο σταθμός τον έχει ακόμα στον πάγο παρά τις υποσχέσεις ότι θα τον αξιοποιήσει. Ο παρουσιαστής είναι ενοχλημένος με τον τρόπο που τον αντιμετωπίζουν καθώς και ότι δεν τον αποδεσμεύουν αλλά τιμά το συμβόλαιό του. Δεν είναι μάλιστα λίγες οι φορές που έχει μιλήσει για την κατάσταση αλλά και τα συναισθήματά του.

Τι θα συμβεί άραγε τη νέα χρονιά; Θα δούμε τον Γιώργο Λιάγκα σε κάποιο project; Ο Γρηγόρης Μπάκας συνάντησε τον παρουσιαστή για λογαριασμό της εκπομπής «Στη Φωλιά των Κου Κου» και τον ρώτησε τι ισχύει τελικά με το επαγγελματικό του μέλλον. «Δεν είναι δικό μου το κανάλι, δεν αποφασίζω εγώ. Εγώ είμαι υπάλληλος, το έχουμε πει. Περιμένω και θα περιμένω μέχρι να λήξει το συμβόλαιό μου. Δεν έχει γίνει καμία νύξη από το κανάλι ούτε κάποια συζήτηση, αν γίνει κάτι θα το μάθω εγώ και θα το μάθετε κι εσείς», απάντησε ο παρουσιαστής.

Ο Γιώργος Λιάγκας όμως μίλησε και για το διαδικτυακό – και όχι μόνο – bullying που δέχονται οι άνθρωποι που έχουν επιπλέον κιλά με αφορμή μια ανάρτηση που είχε γίνει στο Instagram και τον είχαν ως “πρότυπο χοντρού”.

Δείτε την ανάρτησή του

 

View this post on Instagram

 

Προφανως εφαγα πολυ στις γιορτες. Επισης προφανως και γελαω και δεν ενοχλουμαι γιατι θεωρω οτι εχω χιουμορ. Επειδη αυτο κυκλοφορησε σημερα ως αστειο, αλλα επειδη τα τελευταια χρονια ο αγωνας εναντιον του bullying δικαιως εχει κορυφωθει, αυτη η πλακα, τι ακριβως ειναι?

A post shared by Giorgos Liagas (@gliagas) on

 

«Έκανα χιούμορ. Δε με πειράζει ότι κι αν λένε για μένα, λέω κι εγώ ότι θέλω για τον εαυτό μου, πειράζω τον εαυτό μου. Αυτό νομίζω μου δίνει το δικαίωμα α κάνω πλάκα και με κάποιους άλλους, πολλές φορές στα όρια παρεξήγησης, ποτέ όμως σκόπιμα. Επειδή όμως έχει γίνει μεγάλη κουβέντα για το bullying, με αφορμή κάτι που δημοσιεύτηκε, που έλεγε πως πριν τα Χριστούγεννα, πριν φάμε, είμαστε σαν τον Daniel Graig,και αφού φάμε γινόμαστε σαν τον Γιώργο Λιάγκα- δε με πείραξε και γέλασα- είπα όμως πως κι αυτό είναι bullying. Και μπορεί εμένα να μη με ενοχλεί, κάποιους άλλους με παραπάνω κιλά μπορεί να τους πειράζει οπότε να σταματήσουμε να κάνουμε πλάκα με τους χοντρούς. Είναι η εποχή που μας πειράζει να σχολιάζουμε το διαφορετικό, ε τους χοντρούς γιατί να τους σχολιάζουμε;», εξήγησε ο Γιώργος Λιάγκας.

Δείτε το απόσπασμα