Γιώργος Καραϊβάζ: Ξεχώριζε για τις ικανότητές του – Η ανακοίνωση του Star για τον θάνατό του


Ξεχώριζε για τις ικανότητές του, τον ακέραιο χαρακτήρα του και ήταν αγαπητός σε όλους” αναφέρει το Star σε ανακοίνωσή του για τον Γιώργο Καραϊβάζ.

Το δικό του αντίο είπε στον δημοσιογράφο του, Γιώργο Καραϊβάζ, το τηλεοπτικό κανάλι Star.
Το κανάλι, το οποίο ήταν και το τελευταίο τηλεοπτικό «σπίτι» του αστυνομικού ρεπόρτερ, εκφράζει αρχικά «απέραντη θλίψη».
 
«Ο Γιώργος Καραϊβάζ συνεργαζόταν ως αστυνομικός συντάκτης τα 4 τελευταία χρόνια, με την εκπομπή “Αλήθειες με τη Ζήνα” του σταθμού μας. Ξεχώριζε για τις ικανότητές του, τον ακέραιο χαρακτήρα του και ήταν αγαπητός σε όλους τους συντελεστές του προγράμματος» αναφέρει σε ανακοίνωσή του.
 
Στο τέλος, το κανάλι μεταφέρει τα θερμότερα συλλυπητήρια στους οικείους του «με αίσθημα βαθιάς οδύνης για την απώλειά του».
 Ελλάδα
 
Το χρονικό της δολοφονίας
Ο δημοσιογράφος έπεσε νεκρός σήμερα έξω από το σπίτι του στον Άλιμο, καθώς έπεσε θύμα ενέδρας που είχαν στήσει άγνωστοι, οι οποίοι τον πυροβόλησαν θανάσιμα τουλάχιστον 10 φορές.
 
Ήταν περίπου 14:15 όταν ο Γιώργος Καραϊβάζ δέχθηκε τα πυρά και έπεσε νεκρός, έξω από το σπίτι του.

Επέστρεφε στο σπίτι από το στούντιο της εκπομπής του Star «Αλήθειες με τη Ζήνα», όπου νωρίτερα βρισκόταν, στην τελευταία του -όπως έμελλε- τηλεοπτική εμφάνιση.

Οι δράστες, σύμφωνα με τα έως τώρα στοιχεία, ήταν δύο και επέβαιναν σε μοτοσικλέτα.
 
Όταν ο Γιώργος Καραϊβάζ έφτανε στο σπίτι, οι δράστες τον πυροβόλησαν τουλάχιστον 10 φορές, χρησιμοποιώντας πιθανότατα σιγαστήρα και έπειτα τράπηκαν σε φυγή.
Ο ένα εκ των δύο ανδρών που τράβηξε το πιστόλι και πυροβόλησε τον δημοσιογράφο, τραυματίζοντάς τον θανάσιμα, φέρεται να φορούσε στρατιωτική φόρμα.
Τέλος, η αστυνομία διεξάγει έρευνα για τον εντοπισμό των δραστών, συλλέγοντας στοιχεία που μπορούν να την οδηγήσουν στα ίχνη τους.

sputniknews

πηγή



ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!