Ο Γιώργος Αγγελόπουλος παραχώρησε συνέντευξη στο περιοδικό Down Town και απάντησε σε ερωτήσεις που πολλοί θα ήθελαν να του κάνουν. Όπως για παράδειγμα, σχετικά με την ενασχόλησή του με την υποκριτική.

Ακολουθεί απόσπασμα της συνέντευξής του:

Το σκέφτεσαι να πας σε σχολή υποκριτικής για κάποια μαθήματα;

Το σκέφτηκα, αλλά δεν αποφάσισα κάτι. Αυτήν τη στιγμή σκέφτομαι τα γυρίσματα της 2ης τηλεοπτικής σεζόν του Τατουάζ. Δεν είμαι άνθρωπος ο οποίος κοιτάζει πολύ μακριά, κυρίως όσο υπάρχουν τόσα πράγματα για να γίνουν στο παρόν. Σίγουρα γίνονται σκέψεις, αλλά με ενδιαφέρει να δίνω τον καλύτερο εαυτό μου τώρα.

«Πώς σου φαίνεται ο Γιώργος Αγγελόπουλος ως ηθοποιός;». Αυτή είναι μια ερώτηση που γίνεται σε όλους σχεδόν, ηθοποιούς και μη. Πώς το σχολιάζεις;

Το θεωρώ πολύ φυσιολογικό οι άνθρωποι του χώρου να έχουν άποψη. Τώρα το ότι ρωτήθηκαν άνθρωποι πριν ακόμα ξεκινήσει η συμμετοχή μου στο Τατουάζ δεν είναι φυσιολογικό. Μάλλον αυτό συνέβη για άλλους λόγους.

Για ποιους λόγους πιστεύεις;

Ίσως για να αποσπάσουν κάποιο σχόλιο από ανθρώπους που έχει σημασία η άποψή τους και να δημιουργηθεί θέμα. Είναι πολύ ξεκάθαρο. Για ποιον λόγο να ζητήσουν να τοποθετηθεί κάποιος για κάτι το οποίο δεν έχει δει ακόμα; Τι να κρίνει; Αν είναι τόσο τραγικό να γίνει ηθοποιός κάποιος χωρίς κλασική παιδεία υποκριτικής, τότε δεν είμαι ο μόνος ένοχος.