
Γιώργος Αγγελόπουλος: Σήμερα έχασα έναν δικό μου άνθρωπο
Ο Γιώργος Αγγελόπουλος ο νικητής του survivor 1 συγκλονίζει με μία του ανάρτηση για την αγαπημένη «γιαγιά του Instagram», Mαρία Περουλάκη που έγραφε ποιήματα για εκείνον και που τον θαύμαζε πολύ.
Ο Γιώργος Αγγελόπουλος έμαθε ότι έφυγε από τη ζωή , χωρίς να προλάβεΙ ΝΑ τη γνωρίσει
«Σήμερα έχασα έναν δικό μου άνθρωπο. Μια γυναίκα που ήξερα, χωρίς να την έχω συναντήσει ποτε! Μια ποιήτρια που έγραφε για μένα σαν να ήταν οικογένεια μου. Δεν υπάρχουν λόγια για να εκφράσω τον θυμό μου που δεν συναντηθήκαμε να σε ευχαριστήσω από κοντά.Τα συλλυπητήρια μου στην οικογένεια αυτής της Κυρίας. Κυρία Μαρία Περουλάκη (γιαγιά μου) σε ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου! Να έχεις καλό ταξίδι και καλή ανάπαυση στην όμορφη ψυχή σου!
Σήμερα έχασα έναν δικό μου άνθρωπο .Μια γυναίκα που ήξερα, χωρίς να την έχω συναντήσει ποτε !Μια ποιήτρια που έγραφε για μένα σαν να ήταν οικογένεια μου .Δεν υπάρχουν λόγια για να εκφράσω τον θυμό μου που δεν συναντηθήκαμε να σε ευχαριστήσω από κοντά .Τα συλλυπητήρια μου στην οικογένεια αυτής της Κυρίας .Κυρία Μαρία Περουλάκη (γιαγιά μου)σε ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου ! Να έχεις καλό ταξίδι και καλή ανάπαυση στην όμορφη ψυχή σου !!!