Ήταν Τετάρτη απόγευμα όταν συνάντησα τον Γιώργο Αγγελόπουλο, στο Nalu στην παραλιακή. Είχε μόλις τελειώσει η φωτογράφηση και είχε κατέβει από το SUP το οποίο λίγη ώρα πριν είχε ρίξει στη θάλασσα. Πίνοντας έναν παγωμένο σκέτο espresso μίλησε στο People για όλα.

Πώς διαχειρίζεσαι όλα αυτά τα δημοσιεύματα τα οποία σε βομβαρδίζουν τον τελευταίο καιρό σε πολλά επίπεδα;

Τα καταλαβαίνω στη λογική της δημοφιλίας ενός ανθρώπου να γράφονται διάφορα. Δεν με ενοχλεί το να γνωρίζει ο κόσμος πράγματα της ζωής μου, αλλά με ενοχλεί να συζητιούνται φανταστικά σενάρια και ψέματα, τα οποία εξυπηρετούν κάποιους σκοπούς ή γράφονται για να γράφονται. Ποτέ δεν αρνήθηκα να μιλήσω σε κάποιον, είτε αφορά κάποιον φαν είτε κάποιο δημοσιογράφο. Έχω δώσει και το δικαίωμα να με πάρουν τηλέφωνο αν θέλουν κάτι να μάθουν.

Σε έχουν πάρει;

Ναι. Είναι και πιο σωστό και για τους ίδιους που κάνουν αυτή τη δουλειά, την οποία σέβομαι πολύ, να βγάζουν κάποια είδηση που θα είναι βάσιμη. Πολλές φορές έχουν ξεφύγει τα πράγματα και γράφονται όχι απλά ψέματα αλλά πράγματα που προσβάλλουν τους ανθρώπους τους οποίους εμπλέκουν, γιατί όλοι ‒όπως και εγώ‒ έχουμε οικογένειες. Οι άνθρωποί μου ξέρουν ποιος είμαι και τι κάνω. Αλλά όταν υπάρχει απόσταση και οι ρυθμοί μου είναι τέτοιοι, μπαίνω στη διαδικασία να τους επεξηγώ τι ισχύει και τι όχι. Πολλές φορές ξεφεύγει το πράγμα. Άρα ναι, με ενοχλεί το να γράφονται ψέματα. Δεν έχω λόγο να κρύψω τη σχέση μου όταν θα έχω.

Δεν έχεις σχέση τώρα;

Όχι, δεν έχω. Από την άλλη δεν είμαι ένας άνθρωπος που θεωρώ σωστό και πρέπον να βγω και να πω ότι τα έχω ή δεν τα έχω με μία κοπέλα. Δεν ξέρω γιατί υπάρχει αυτή η ανάγκη να κάνω τέτοιες δηλώσεις.

Διαβάστε όλη τη συνέντευξη στο People, που κυκλοφορεί αυτό το Σάββατο, μαζί με το Πρώτο Θέμα.