Η Κατερίνα Γερονικολού έκανε επίσημη πρεμιέρα χθες το βράδυ με την παράσταση «Χτυποκάρδια στο θρανίο» και δε θα μπορούσε να λείπει από το πλευρό της ο σύντροφός της, Γιάννης Τσιμιτσέλης.

Το ζευγάρι αν και κρατά χαμηλούς τόνους και δε θέλει να τραβάει τα βλέμματα και τα φλας φωτογραφήθηκε μαζί αγκαλιασμένο και απόλυτα ευτυχισμένο. Ο Γιάννης Τσιμιτσέλης μάλιστα μίλησε στις κάμερες για το ρόλο της Κατερίνας Γερονικολού, τις συμβουλές που της είχε δώσει αλλά και για το πώς θα αντιδρούσε αν έπρεπε να βάψει τα μαλλιά της ξανθά για να υποδυθεί το ρόλο της Αλίκης Βουγιουκλάκη.

«Η Κατερίνα είναι εξαιρετική και θα είναι εξαιρετική και οι περισσότεροι που έχουν δει την παράσταση, αυτό λένε και εκτός αυτού, δεν περιμένω να ακούσω τους άλλους τι λένε. Εμπιστεύομαι τα δικά μου τα μάτια. Αυτό που κάνει είναι πάρα πολύ δύσκολο και ήταν από την αρχή πολύ επικίνδυνο. Ήμουν από τους ανθρώπους που της έλεγαν να το σκεφτεί πάρα πολύ πριν το κάνει, παρόλα αυτά το ξεκίνησε, το πίστεψε και είναι εξαιρετική», δήλωσε ο ηθοποιός. Όσο για τις αλλαγές που καλούνται να κάνουν οι ηθοποιοί όπως μια αλλαγή στα μαλλιά τους ανέφερε ότι αυτό απαιτεί το επάγγελμα οπότε δεν τον ενοχλεί.

Τέλος, μια δημοσιογράφος ρώτησε τον Γιάννη Τσιμιτσέλη αν συγκατοικεί με την Κατερίνα Γερονικολού με τον ίδιο να αμύνεται και να απαντά: «Θέλεις να σου πω και το ΑΦΜ μου κιόλας; Δεν χρειάζεται να ρωτήσεις».

Δείτε το απόσπασμα με τις δηλώσεις του Γιάννη Τσιμιτσέλη