Ο 62χρονος εφοπλιστής Γιάννης Κούστας και η καλή του Δήμητρα Μέρμηγκα ενώθηκαν με τα ιερά δεσμά του γάμου στον πιο λαμπερό γάμο του καλοκαιριού. Η τελετή πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 23 Ιουνίου στις 19:00 ώρα Ιταλίας και ήταν πολύ glamorous: Έλαβε χώρα στο θέρετρο της Costa Amalfitana στο Σορέντο της Ιταλίας, ενώ θύμιζε υπερπαραγωγή από άλλη εποχή!

Η κατά 37 χρόνια νεότερη σύντροφός του έκλεψε τις εντυπώσεις μέσα στο υπέροχο νυφικό της, που έφερε την υπογραφή του διεθνούς οίκου Elie Saab, αγαπημένο πολλών celebrities και όχι άδικα. Με μεγαλεπήβολη μακριά ουρά που έφτανε τα 5 μέτρα, δε μπορούσε παρά να το συνοδεύσει με αντάξιά του κοσμήματα, τα οποία είναι τεράστιας αξίας και έχουμε κάθε δικαίωμα να τα θεωρήσουμε «έργα τέχνης».

Φυσικά, μετά την ολοκλήρωση της γαμήλιας τελετής ακολούθησε δείπνο σε μία μαγική τοποθεσία, τους κήπους της παραμυθένιας βίλας Τritone στο Σορέντο, που έχουν θέα τις δαντελωτές ακρογιαλιές. Το μενού δε θα μπορούσε παρά να αποτελεί την επιτομή της Ιταλικής γαστρονομίας!