Ιδιαίτερη μέρα είναι η σημερινή για τον Γιάννη Βαρδή και τη Νατάσα Σκαφιδά, καθώς κλείνουν έναν χρόνο παντρεμένοι! Στις 21/7/2017 ενώθηκαν με τα ιερά δεσμά του γάμου, στη Λήμνο σε μια ρομαντική τελετή. Μάλιστα, την ίδια μέρα βάφτισαν και την κόρη τους, που πήρε το όνομα Κατερίνα. Σήμερα, ένα χρόνο μετά είναι πιο ευτυχισμένοι από ποτέ και δεν παρέλειψαν να μοιραστούν στο Instagram τη χαρά τους.

Να υπενθυμίσουμε βέβαια πως πρόκειται για την πρώτη επέτειο του θρησκευτικού τους γάμου, καθότι το ζευγάρι είχε πραγματοποιήσει νωρίτερα και πολιτικό. Ο τραγουδιστής ανέβασε μία πολύ τρυφερή φωτογραφία τους από εκείνη την ημέρα και έγραψε: «21/7. Θες παντρειά; 6 χρόνια γνωριμιας,1 χρόνος γάμου. Σαν σήμερα και γνωριμία και γάμος και βάπτιση της κόρης μας. Δεν θα άλλαζα τίποτα. Σε ευχαριστώ πολύ @natasaskafida μου, που μου πρόσφερες όσα ήθελα και όσα δεν φανταζόμουν»

 

21/7. Θες παντρεια????. 6 χρονια γνωριμιας,1 χρονος γαμου. Σαν σημερα και γνωριμια και γαμος και βαπτιση της κορης μας. Δεν θα αλλαζα τιποτα. Σε ευχαριστω πολυ @natasaskafida μου που μου προσφερες οσα ηθελα και οσα δεν φανταζομουν. ❤️❤️❤️❤️

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη giannisvardis (@giannisvardis) στις

Ενώ, την κίνηση ανταπέδωσε και η Νατάσα Σκαφιδά ανεβάζοντας αντίστοιχη φωτογραφία, γράφοντας: 21-7  Σαν σήμερα πριν από 6 χρόνια σε γνώρισα,σαν σήμερα πριν απο ένα χρόνο παντρευτήκαμε και βαπτίσαμε την κορούλα μας… Είσαι για εμένα τα πάντα,μαζί μπορούμε να καταφέρουμε τα πάντα!!! Πάντα μαζί αγαπημένοι και ερωτευμένοι έρωτά μου. Happy anniversary my love @giannisvardis».

✨21-7✨ Σαν σήμερα πριν από 6 χρόνια σε γνώρισα,σαν σήμερα πριν απο ένα χρόνο παντρευτήκαμε και βαπτίσαμε την κορούλα μας… Είσαι για εμένα τα πάντα,μαζί μπορούμε να καταφέρουμε τα πάντα!!! Πάντα μαζί αγαπημένοι και ερωτευμένοι έρωτά μου❤️ Happy anniversary my love @giannisvardis ✨✨✨

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Natasa Skafida-Vardi (@natasaskafida) στις