Γη της ελιάς – Spoiler: Διαζύγιο σοκ για Κωνσταντίνο και Ισμήνη


Είδε κι έπαθε ο Κωνσταντίνος να κόψει τους δεσμούς του με τον Δημοσθένη και το υπόλοιπο κύκλωμα στη «Γη της ελιάς». Όμως, κάθε φορά που νόμιζε ότι τα κατάφερε, η ελπίδες του διαψεύδονταν. Το είδαμε κατά την εσπευσμένη επιστροφή από τη Μάλτα και στην επίθεση εναντίον του που τον οδήγησε στο νοσοκομείο.

Δυστυχώς, ο Λυκούργος, ο οποίος είχε αρχικά σοβαρές αντιρρήσεις για τη σχέση της κόρης του με τον συμβολαιογράφο, είχε δίκιο. Οι δραστηριότητες του Κωνσταντίνου εκτείνονται πολύ πέραν των ορίων που καθορίζει η επαγγελματική του ιδιότητα – είναι ο άνθρωπος που βοήθησε τον Δημοσθένη να δημιουργήσει ένα εγκληματικό συνδικάτο, αόρατο στις αρχές, το οποίο λυμαίνεται την περιοχή, υφαρπάζοντας περιουσίες, εκβιάζοντας και απειλώντας.

Με τον καιρό ο Λυκούργος «απέσυρε» τις ενστάσεις του για τη σχέση της Ισμήνης με τον Κωνσταντίνο και συνόδευσε την κόρη του χαμογελαστός στην εκκλησία. Όμως τώρα είναι η σειρά της Ισμήνης για να αμφιβάλει. Η συμπεριφορά του συζύγου της την έχει προβληματίσει και είναι πολλά τα περιστατικά που απαιτούν εξήγηση. Ανάμεσά τους και η ύπαρξη δεύτερου κινητού, το οποίο ο Κωνσταντίνος έκρυβε με μεγάλη επιμέλεια από τα μάτια της.

Ο Κωνσταντίνος αισθάνεται κουρασμένος από μισόλογα του Δημοσθένη, ο οποίος αναβάλει διαρκώς την «λήξη» της συνεργασίας του. Φοβάται για την ασφάλεια της Ειρήνης και της κόρης της και δεν μπορεί να επινοήσει κι άλλα ψέματα για να δικαιολογηθεί.

Για πρώτη φορά ανοίγει το στόμα και την αλήθεια από την αρχή ως το τέλος στην Ισμήνη, η οποία έχει μείνει άναυδη. Το σοκ της Ισμήνης από τις αποκαλύψεις του Κωνσταντίνου είναι πολύ μεγάλο. Ξαφνικά συνειδητοποιεί ότι ο άνθρωπος με τον οποίο μοιράζεται το τελευταίο διάστημα τη ζωή της είναι ένας άγνωστος.

Η αντίδρασή της είναι άμεση. Αποφασίζει ότι δεν μπορεί να περάσει ούτε λεπτό παραπάνω κάτω από την ίδια στέγη και του ζητάει να χωρίσουν.

Θα πει η Ισμήνη όλη την αλήθεια στον Λυκούργο, ο οποίος θα αναλάβει το διαζύγιο; Η θα προσπαθήσει να προφυλάξει την οικογένειά της από τις συνέπειες της αποκάλυψης της δράσης του συζύγου της;

πηγή: ieisiseis.gr

πηγή



ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!