Σε κάθε επεισόδιο του Next Top Model δε ξέρουμε τι να περιμένουμε. Καβγάδες, ίντριγκες, κλάματα, τώρα και οικειοθελής αποχώρηση.

Στο χθεσινό επεισόδιο τα κορίτσια έπρεπε να φωτογραφηθούν για να διαφημίσουν μια καινούργια σειρά από κραγιόν φιλώντας στο στόμα έναν άντρα μοντέλο. Αυτό φάνηκε να δυσκολεύει πολλές από τις διαγωνιζόμενες καθώς οι περισσότερες βρίσκονται σε σχέση.

Όταν έφτασε η στιγμή της κρίσης από την επιτροπή η Γαρυφαλλιά Καλιφώνη, αν και είχε επιτύχει στη δοκιμασία ανακοίνωσε πως θέλει να αποχωρήσει. Η απόφασή της αυτή θεωρήθηκε από την πλειοψηφία ότι πάρθηκε λόγω του συντρόφου της. Στο επεισόδιο είδαμε το όμορφο μοντέλο να μιλά με τον αγαπημένο της στο τηλέφωνο, να τον ενημερώνει για την πιο αισθησιακή φωτογράφηση και εκείνος να δυσανασχετεί.

Αν και υπήρξε μεγάλη έκπληξη και στεναχώρια από κριτές και διαγωνιζόμενες από το παιχνίδι αποχώρησαν οικειοθελώς η Γαρυφαλλιά και από την κριτική επιτροπή η Μαριάννα.

Τα δυο κορίτσια σήμερα το πρωί ήταν καλεσμένες στη «Φωλιά των Κου-Κου» και μίλησαν για όλα. Η Γαρυφαλλιά εξήγησε πως αποχώρησε από το παιχνίδι γιατί δεν άντεχε τις ίντριγκες και τα πισώπλατα μαχαιρώματα και πως ο σύντροφός της δεν έπαιξε κανένα ρόλο στην απόφασή της.

«Πολλές φορές που υπήρχαν κάποιοι τσακωμοί πίσω από τις κάμερες ήμουν η μόνη που πεταγόταν να υπερασπιστεί κάτι άδικο. Οι τσακωμοί είχαν να κάνουν πάντα με την τριάδα φωτιά, και με την ξανθούλα εγώ δεν τα πήγαινα τέλεια αλλά μετά τα βρίσκαμε γιατί η Ξανθούλα είναι πολύ καλό παιδί, με την τριάδα φωτιά αυτό δε γινόταν. Δε γινόταν γιατί όταν έρχονται και λένε «Γαρυφαλλιά μου εγώ δεν είπα τίποτα για σένα, δεν ασχολούμαι» και ξαφνικά μαθαίνω ότι λένε τόσα, και να θέλω να το παίξω αδιάφορη είναι πάρα πολύ δύσκολο. Εντάξει ότι κλέβαμε τις πόζες της Μικαέλα το γνωρίζουμε όλοι αυτό. Εγώ δεν είμαι ψεύτικη, από τη στιγμή που δε συμπαθώ κάποιον για ποιο λόγο να του πω καλημέρα; Θα γίνω αυτόματα ψεύτικη.Σε ότι έχει να κάνει με την αποχώρησή μου δεν ισχύει καθόλου αυτό που λένε ότι τσακώθηκα με τον σύντροφό μου και για αυτό έφυγα. Οι λόγοι που πήρα αυτή την απόφαση δεν ήταν ένας, ήταν πολλοί. Το τηλεφώνημα το είδατε, δεν υπήρξε τσακωμός. Τον οποιονδήποτε άντρα μπορεί να τον πείραζε. Σίγουρα ήταν λίγο άβολο το τηλεφώνημα. Δεν αισθανόμουν όμως ένοχη. Δουλειά έκανα. Δόθηκαν οδηγίες που δε φάνηκαν, μπορούσαμε να φιλήσουμε στο λαιμό, στο μάγουλο, όχι μόνο στο στόμα εγώ ακούμπησα απλά δε φάνηκε. Έχω πολύ καλή αντίληψη μέχρι που είναι τα όρια μου και για να μην ξευτιλιστούμε δημόσια – εκεί θα φτάναμε- γιατί πόσα ακόμα να αντέξω χωρίς να μιλάω, αποφάσισα να φύγω» είπε το μοντέλο συμπληρώνοντας  «Η Ειρήνη Ερμίδου, είναι το γυναικείο φύλο που θα έπρεπε να είναι όλες οι γυναίκες, η πιο καθαρή ψυχή. Οι άλλες τρεις είναι το γυναικείο φύλο που θα έπρεπε να ντρεπόμαστε. Η Μικαέλα έχει ένα παιδί θα έπρεπε να είναι υπόδειγμα και όχι αυτό που είναι», αποκάλυψε.

Η Μαριάννα Μάντεση από την πλευρά της ανέφερε πως ήταν από τις παίκτριες που αναγκαστικά έμεινε στο ίδιο δωμάτιο με την τριάδα της φωτιάς και αποκάλυψε ποια ήταν η πραγματική τους συμπεριφορά.

«Εγώ αναγκάστηκα να πάω στο ίδιο δωμάτιο με εκείνες. Δεν είναι απλά ένας ύπνος, είναι μια συναναστροφή. Προσπάθησα να έρθω λίγο πιο κοντά γιατί πίστευα ότι μπορεί να έχουμε κάνει λάθος και να έχουμε βγάλει λάθος συμπεράσματα. Στο δωμάτιο κάναμε πλάκα, για άσχετα θέματα και σε αυτό ήταν μια χαρά. Όταν όμως σχολιάζανε τις φίλες μας μπροστά μας, ήμουν και εγώ και η Ροζάνα αμέτοχες. Προσπαθούσαν να μου πάρουν λόγια αλλά δεν είπαμε ποτέ ούτε εγώ ούτε η Ροζάνα κάτι. Οι κριτές με χαρακτήρισαν μπλαζέ. Γενικά δεν είμαι δυναμικός χαρακτήρας. Άκουγα ότι μου λέγανε απλά δεν αντιδρούσα. Στη δουλειά μου προσπαθούσα να δώσω το καλύτερο εαυτό μου αλλά το τι βγήκε είναι ένα άλλο κομμάτι», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Δείτε το βίντεο