Γέννησε η Ευαγγελία Συριοπούλου!


Η Ευαγγελία Συριοπούλου έγινε μαμά! Η ηθοποιός έφερε στη ζωή την Κυριακή το πρώτο της παιδί και δημοσίευσε στο instagram, τη πρώτη φωτογραφία να κρατάει το δαχτυλάκι του μωρού της. Γέννησε ένα υγιέστατο αγοράκι και τόσο εκείνη όσο και ο σύντροφός της, Στράτος Πατσατζής ζουν τις ομορφότερες στιγμές της κοινής τους ζωής.

«31/10/21 . Η πρώτη μέρα της ζωής σου, η καλύτερη μέρα της δικής μου. #myboy», έγραψε η ευτυχισμένη μανούλα στο instagram.

«Εμένα ο κόσμος με γνώρισε με τον σύντροφό μου, έχουμε μια σοβαρή και ώριμη σχέση. Γνωριστήκαμε όταν ήμουν στο Εθνικό κι εκείνος τελείωσε το πρώτο του μεταπτυχιακό. Έχουμε κάνει πολλά βήματα στη ζωή μας. Δεν υπάρχει θέμα ζήλειας και δεν υπάρχει κάποια σκηνή τραβηγμένη. Ο Στράτος θα μου έλεγε ότι εδώ δεν ήσουν καλή. Του αρέσει να είμαι στο 100% σε αυτό που κάνω. Δεν έχω δει ποτέ το κινητό του, αλλά έχω ερωτήσει ποιος είναι. Ούτε εκείνος. Δεν θέλω να είμαι σε μια σχέση και να αρρωσταίνω από ζήλια. Θέλω να είμαι καλά» , είχε πει η ηθοποιός σε παλαιότερη συνέντευξη.



πηγή



ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!