Βρετανικό χτύπημα στα Μάλια: Όργια, ναρκωτικά και άφθονο αλκοόλ


Δυσφημιστικό δημοσίευμα για το θέρετρο του Ηρακλείου ως κορυφαίου προορισμού για όργια με ναρκωτικά και άφθονο αλκοόλ

Στο επίκεντρο της δημοσιότητας, για ακόμη μία φορά με αρνητικό τρόπο, βρέθηκαν τα Μάλια, καθώς σε κυριακάτικο άρθρο της η εφημερίδα «Dailystar» περιγράφει το δημοφιλές θέρετρο του Ηρακλείου ως τον κορυφαίο «αμαρτωλό» προορισμό, όπου μπορεί κανείς να απολαύσει… όργια, ναρκωτικά και αλκοόλ μέχρι τελικής πτώσης!

Στο εκτενές αφιέρωμα που έκανε το βρετανικό ταμπλόιντ αναφέρει ότι τα Μάλια είναι ο κορυφαίος προορισμός διασκέδασης για το 2018, όπου οι Βρετανοί θα… οργιάσουν και αυτό το καλοκαίρι. Μάλιστα, παρουσίασε και κάποιες επιχειρήσεις της περιοχής οι οποίες, μέσω των κοινωνικών δικτύων, όπως το Instagram, διαφημίζουν πάρτι με δυνατή μουσική, φετιχιστικά σόου, άφθονο αλκοόλ και σεξουαλική απελευθέρωση!

Όργια σε δημόσια θέαΚάπου μεταξύ… μουσικής και ξέφρενης διασκέδασης, η Μία Χάρπερ, του ταξιδιωτικού πρακτορείου Party Hard Travel -δηλώσεις της οποίας φιλοξένησε η εφημερίδα-, «θυμήθηκε» τα σημαντικά αξιοθέατα της περιοχής, όπως το ανάκτορο των Μαλίων, ενώ αναφέρθηκε και στην κίνηση της συντριπτικής πλειονότητας των ντόπιων ξενοδόχων -κοντά στο 85%- να ρίξουν… πόρτα στα πρακτορεία που φέρνουν νεαρούς Βρετανούς, τονίζοντας ότι απέκλεισαν 10.000 επισκέπτες!

Λόγω του αρνητικού αντίκτυπου που είχε το δημοσίευμα, ο αντιδήμαρχος Τουρισμού του Δήμου Χερσονήσου Ευθύμιος Μουντράκης, μιλώντας στον Σκάι Κρήτης 92,1, έσπευσε να αποκαταστήσει τα πράγματα, τονίζοντας ότι τα τελευταία οκτώ χρόνια τα Μάλια έχουν κάνει στροφή στον οικογενειακό τουρισμό. Παράλληλα, απέδωσε σε επιχειρηματικά συμφέροντα τα δημοσιεύματα αυτού του τύπου, που παρουσιάζουν τα Μάλια ως προορισμό για διασκέδαση χωρίς όρια.

«Αν κάποιος περπατήσει στα Μάλια, θα συναντήσει και τέτοιες εικόνες. Ωστόσο, δεν εκφράζουν την περιοχή στο σύνολό της» τόνισε χαρακτηριστικά, συμπληρώνοντας ότι την τελευταία δεκαετία έχουν κλείσει πάνω από δέκα κλαμπ στα Μάλια, ενώ τα περισσότερα καταλύματα που απευθύνονται στη συγκεκριμένη κατηγορία τουριστών έχουν αναβαθμιστεί.

πηγή



ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!