Βρήκαμε το τέλειο παντελόνι για τη σύγχρονη γυναίκα


Το στιλ της σύγχρονης γυναίκας χαρακτηρίζεται από δυο λέξεις: άνεση και στιλ. Αυτό σημαίνει ότι δεν της αρκεί μόνο να είναι θηλυκή στις εμφανίσεις της, θέλει παράλληλα να νιώθει ελεύθερη και άνετη στην καθημερινότητά της και να ντύνεται με ρούχα που θα τις εξασφαλίζουν ό,τι θα μπορεί να τα καταφέρει και τα δυο!

Τις ανάγκες της σύγχρονης κομψής γυναίκες αφουγκράστηκε η Freddy, και πιστή στην Art of Movement φιλοσοφία της, παρουσιάζει το N.O.W.®, το απόλυτο ελαστικό παντελόνι για στιλ χωρίς περιορισμούς. Εμπνευσμένο από το απαιτητικό lifestyle της σύγχρονης γυναίκας όλων των ηλικιών, το καινοτόμο N.O.W.® έρχεται να καλύψει την ανάγκη τους για άνεση, ενώ ταυτόχρονα διατηρεί το απαράμιλλο ιταλικό design που κάνει τη Freddy να ξεχωρίζει.

Ένα βήμα πριν τον χειμώνα, με την αισθητή πτώση της θερμοκρασίας, οι εμφανίσεις αποκτούν έναν πιο cosy χαρακτήρα, αλλά δεν χρειάζεται να χάσουν τη θηλυκότητά τους. Εδώ έρχεται το slim-fit N.O.W.® με 5 τσέπες, το οποίο προσφέρει άψογη εφαρμογή και αναδεικνύει ιδανικά τις καμπύλες του σώματος, για looks που μαγνητίζουν! Χάρη στο denim εφέ ταιριάζει σε κάθε περίσταση και θα γίνει ο σύμμαχός της γυναίκας του σήμερα από το πρωί μέχρι το βράδυ, καθώς διατίθεται σε regular αλλά και skinny εκδοχές.

Τέλος, την προσοχή μας αξίζει και το N.O.W.® YOGA για τις λάτρεις της yoga, που έχει γίνει για πολλές γυναίκες τρόπος ζωής. Διαθέσιμο σε ψηλόμεσο skinny-fit, ξεχωρίζει για την αναδιπλούμενη ζώνη του που το μετατρέπει σε κανονικό παντελόνι. Αποτελεί την τέλεια επιλογή καθώς μπορεί να φορεθεί άνετα είτε σε μια έξοδο είτε κατά την άσκηση, 24 ώρες την ημέρα, 7 ημέρες την εβδομάδα, βάζοντας την τελευταία πινελιά σε ένα άνετο, κομψό και ελεύθερο στιλ!

Casual, athletic, sexy ή glamorous, όποιο κι αν είναι το look μιας γυναίκας, με το παντελόνι N.O.W.® θα μπορέσει να εκτελέσει #IMPOSSIBLEMOVEMENTS!

Βρείτε όλες τις πρωτοποριακές συλλογές στο FREDDY Exclusive Store @Golden Hall, σε επιλεγμένα καταστήματα σε όλη την Ελλάδα & διαδικτυακά στο www.z-mall.gr

Mείνετε συντονισμένοι στις σελίδες της Freddy στο Facebook και στο Instagram

Discover more @ https://freddy.gr/

The post Βρήκαμε το τέλειο παντελόνι για τη σύγχρονη γυναίκα appeared first on Peoplegreece.com.



πηγή



ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!