ΟΚ μπορεί ο Ηλίας Γκότσης να αναδείχθηκε νικητής του reality επιβίωσης, αλλά όσον αφορά το fashion κομμάτι, την πρώτη θέση κατέλαβε άλλη και μάλιστα δικαιωματικά. Η Queen Ντίνα, aka Κωνσταντίνα Σπυροπούλου δεν μπορούσε παρά να αποσπάσει και αυτή την δική της νίκη από το Survivor 2018.

Επέλεξε να φορέσει ένα πολύ ρομαντικό λευκό φόρεμα που της πήγαινε πολύ και αναδείκνυε την σπάνια φυσική της ομορφιά. Άκρως καλοκαιρινό, αέρινο και minimal, είχε απλώς ένα περίτεχνο σχέδιο στο μπούστο, ενώ προτίμησε να το συνδυάσει με διακριτικά κοσμήματα στον λαιμό και τα δάχτυλά της. Η Κωνσταντίνα έχει κάνει επίσης και ένα πολύ σύγχρονο χρώμα στα μαλλιά, με ένα ξανθό που ανοίγει σταδιακά και όχι απευθείας από την ρίζα της, μιας και μετά τη συμμετοχή της στο εν λόγω reality φαίνεται να επενδύει γενικότερα σε πιο φυσικά look. Δείτε το φόρεμα:

Και στα δικά σας οι ελεύθεροι ????????

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Konstantina Spyropoulou (@konstantinaspyropoulou) στις

Η παρουσιάστρια ανέβασε μία pic με το Νάσο Παπαργυρόπουλο γράφοντας: «Και στα δικά σας οι ελεύθεροι», αστειευόμενη προφανώς επειδή το φόρεμά της παραπέμπει σε νυφικό τόσο με το χρώμα, όσο και με το σχέδιό του. Όπως επεσήμανε και η ίδια, πρόκειται για μία δημιουργία του οίκου Cinema by Panos Zinas.

Λέτε να δούμε πολλές υπέροχες εμφανίσεις από εκείνη τώρα που φημολογείται πως θα παρουσιάσει την εκπομπή μόδας My style rocks?