Βουτιά στο κενό για 17χρονο που έπαιζε το παιχνίδι Μπλε Φάλαινα στην Μυτιλήνη


Εκτός κινδύνου νοσηλεύεται στο Νοσοκομείο Μυτιλήνης ένα 17χρονο παλικάρι, το οποίο κάτω από άγνωστες μέχρι τώρα συνθήκες, προσπάθησε να βάλει τέλος στη ζωή του.

Άγνωστο για ποιο λόγο, ο 17χρονος πήδηξε από το μπαλκόνι του σπιτιού του, προφανώς για να βάλει τέλος στη ζωή του. Το νεαρό παλικάρι δεν αντιμετώπιζε κανένα ψυχολογικό πρόβλημα και όλοι μιλούν για ένα εξαίρετο και ήσυχο παιδί από πολύ καλή οικογένεια.

Την ίδια στιγμή η αστυνομία εξετάζει και την πιθανότητα να οφείλεται στο γνωστό διαδικτυακό παιχνίδι θανάτου, τη «μπλε φάλαινα», ως αιτία για την πτώση σήμερα τα χαράματα 17χρονου από το δεύτερο όροφο πολυκατοικίας.

Ο 17χρονος διακομίσθηκε στο νοσοκομείο όπου και χειρουργήθηκε σε κατάγματα στο πόδι του ενώ οι κακώσεις στο κεφάλι κρίθηκαν ως μη σημαντικές. Αργά το μεσημέρι οι γιατροί δήλωναν αισιόδοξοι, αφού η κατάσταση του είχε σταθεροποιηθεί και ο τραυματίας επικοινωνούσε κανονικά.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο φορητός υπολογιστής του νεαρού παραδόθηκε στην Αστυνομία και στάλθηκε σε ειδικά εργαστήρια της Αστυνομίας προκειμένου να ελεγχθούν οι διαδικτυακές επικοινωνίες του νεαρού πριν την πτώση του.

eleftherostypos


πηγή



ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!