Βουτιά θανάτου από ύψος 36 μέτρων στη Βηρυτό – Ανδρας έπεσε σε τουριστικό σκάφος


Σοκάρουν οι εικόνες που δείχνουν έναν άνδρα να πραγματοποιεί βουτιά θανάτου από ύψος 36 μέτρων  στη θάλασσα και να προσγειώνεται σε τουριστικό σκάφος. 

ΟFahd Ibrahim Jamil Al-Lakma πήδηξε από την πλευρά των βράχων Raouche στη Βηρυτό του Λιβάνου την Κυριακή. Ο Σύριος δεν άκουσε τις προειδοποιήσεις όσων βρίσκονταν στο σημείο να μην πηδήξει, καθώς υπήρχε ένα σκάφος ακριβώς από κάτω.
Το τουριστικό σκάφος μόλις είχε βγει από μια σήραγγα κάτω από το βράχο και πιθανότατα αυτός ήταν ο λόγος που ο άνδρας δεν αντιλήφθηκε το σκάφος. Στο σοκαριστικό βίντεο ακούγονται φωνές ενώ εκείνος πηδάει και χτυπάει στο σκάφος.

Συγκεκριμένα χτύπησε το κεφάλι του και σκοτώθηκε ακαριαία. Ο καπετάνιος του σκάφους τραυματίστηκε επίσης. Άνδρες από την πολιτική άμυνα του Λιβάνου τράβηξαν το πτώμα του νεαρού άνδρα από το νερό και τον μετέφεραν στο νοσοκομείο, όπου κηρύχθηκε νεκρός. Ο καπετάνιος μεταφέρθηκε σε άλλο νοσοκομείο και νοσηλεύεται εκτός κινδύνου.

Οπως αναφέρει η Daily Mail, οι βουτιές από τους βράχους Raouche είναι μια δημοφιλής δραστηριότητα για τους τουρίστες αλλά και τους ντόπιους.

πηγή



ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!