Βασιλική Μιλλούση: Φωτογραφίζεται στον 6ο μήνα της εγκυμοσύνης της – Το τρυφερό τρολάρισμα του Λευτέρη Πετρούνια


Όταν δύο πρωταθλητές είναι ερωτευμένοι και περιμένουν το πρώτο τους παιδί, το φωτογραφικό άλμπουμ που «χτίζουν» μήνα με τον μήνα, εκτός από όμορφο και πολύ τρυφερό έχει και αρκετές δόσεις χιούμορ.

Αυτό ισχύει σίγουρα για τη Βασιλική Μιλλούση και τον Λευτέρη Πετρούνια που δεν χάνουν στιγμή από αυτό που ζουν και με την καλή τους ενέργεια και τη διάθεσή τους για πειράγματα μπορούν να ξεσηκώσουν όλο το ελληνικό Instagram (και βάλε).

Έτσι, όταν εκείνος αποφάσισε να τη φωτογραφήσει στον 6ο μήνα της εγκυμοσύνης της, στο σχόλιο με το οποίο συνόδευσε την ομολογουμένως πανέμορφη φωτογραφία της ήταν τρυφερό, αλλά και πειρακτικό, καθώς η κοιλιά της πρωταθλήτριας έχει μεγαλώσει αρκετά και εκτός από πηγή τρυφερότητας, γίνεται και αφορμή για πειράγματα.

«Μία φούσκα, ρε παιδιά», έγραψε πειρακτικά, αλλά πάντα γεμάτος αγάπη για τη γυναίκα της ζωής του και το παιδί που περιμένουν, ο Πετρούνιας και εκείνη φαίνεται να χαμογελά με ελπίδα και υπομονή μέχρι να «κλειδώσει» και το τελευταίο τρίμηνο της κύησης και να κρατήσουν στα χέρια τους το πρώτο τους παιδάκι!

The post Βασιλική Μιλλούση: Φωτογραφίζεται στον 6ο μήνα της εγκυμοσύνης της – Το τρυφερό τρολάρισμα του Λευτέρη Πετρούνια appeared first on Peoplegreece.com.

πηγή



ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!