Βίλια: Μακάβριο εύρημα μέσα σε βαλίτσα – Σορός γυναίκα με μόνο το εσώρουχο


Σε γρίφο για δυνατούς λύτες εξελίσσεται η υπόθεση με το πτώμα γυναίκας που βρέθηκε χθες μέσα σε βαλίτσα στα Βίλια. 

Σύμφωνα με πληροφορίες, η σορός της άτυχης γυναίκας δε φέρει εμφανείς κακώσεις, όμως οι τελικές απαντήσεις για τις συνθήκες του θανάτου της αναμένονται σήμερα με τη διενέργεια της νεκροτομής. 

Αυτό που περιμένουν οι αξιωματικοί που έχουν αναλάβει τις έρευνες είναι να μάθουν την ημερομηνία θανάτου. Σύμφωνα με πληροφορίες που μετέδωσε ο Alpha η πρώτη εκτίμηση του ιατροδικαστή είναι πως το έγκλημα πρέπει να έχει γίνει πριν από δύο ή τρεις μήνες. 

Την ίδια ώρα ερευνώνται φάκελοι γυναικών που έχουν δηλωθεί εξαφανισμένες και θα μπορούσαν ενδεχομένως να συνδεθούν με την ανατριχιαστική αυτή υπόθεση. 

Οι αρχές ειδοποιήθηκαν χθες το μεσημέρι από κυνηγό, ο οποίος βρήκε τη βαλίτσα σε δύσβατη περιοχή στα Βίλια, την άνοιξε και αντίκρισε το πτώμα που βρισκόταν σε προχωρημένη σήψη. 

Ο ιατροδικαστής έλαβε δείγμα DNA, το οποίο θα συγκριθεί με άλλα που υπάρχουν στη βάση δεδομένων για εξαφανισμένες γυναίκες. 

Επίσης οι αστυνομικοί θα συνεχίσουν και σήμερα τις έρευνες στην ευρύτερη περιοχή, μήπως και βρουν νέα στοιχεία που θα ρίξουν φως στην υπόθεση. 

Αυτό που εξετάζουν είναι να βρίσκονται μπροστά σε ένα σεξουαλικό έγκλημα, γιατί η γυναίκα ήταν γυμνή και φορούσε μόνο το εσώρουχό της. Επίσης η σορός δεν ήταν τεμαχισμένη, καθώς το θύμα ήταν μικροκαμωμένο. 

πηγή



ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!