Βίκυ Καγιά – Σωτήρης Κοντιζάς: Τα καρφιά που αντάλλαξαν στο GNTM και το MasterChef


Σε κόντρα φαίνεται πως είναι η Βίκυ Καγιά και ο Σωτήρης Κοντιζάς με τα “καρφιά” που πέταξε ο ένας στον άλλον στις οντισιόν του GNTM και Masterchef, τα οποία αποκάλυψε σήμερα το Ηappy Day.

Συγκεκριμένα, η Βίκυ Καγιά είχε πει σε παίκτρια του GNTM πως η μόδα δεν είναι τραγουδάκι, ούτε μαγειρικούλα. Είναι μόδα».

Τώρα, η Βίκυ Καγιά έλαβε την απάντηση από τα χείλη του Σωτήρη Κοντιζά στα νέα επεισόδια του Masterchef. Όπως είπε ο σεφ σε υποψήφιο, «έχεις έρθει με ένα στυλ που εμένα δε μου δείχνει ώριμο. Δεν κάνουμε πασαρελίτσα εδώ».

Ο σεφ δεν χάρηκε ιδιαίτερα όταν άκουσε τον όρο ριάλιτι

Ο Σωτήρης Κοντιζάς αναφέρθηκε στις οντισιόν του «MasterChef 4» και στον τυφλό παίκτη.

«Οι οντισιόν είναι μια χαρά. Δεν έχω ξεχωρίσει κάποιον, είναι νωρίς ακόμη. Όλοι έχουν την ευκαιρία. Με τον Βασίλη είπαμε πως εμείς δεν θέλουμε να κάνουμε διάκριση σε αυτό το κομμάτι. Το αντιμετωπίσαμε μαγειρικά, αλλά το μήνυμα που πέρασε ήταν πάρα πολύ σημαντικό. Να το πιστεύει, να μη νιώθεις διαφορετικός και τα πάντα μπορούν να συμβούν».

Όταν ρωτήθηκε αν πρόκειται για ριάλιτι ο σεφ είπε στην κάμερα της εκπομπής «Ευτυχείτε»: «Όσον αφορά το ριάλιτι πρέπει να αρχίσουμε να αναλύουμε τους όρους. Νομίζω πως έχουμε παρεξηγήσει τον όρο. Το ότι βλέπετε πραγματικές αντιδράσεις, τις βλέπετε. Το βασικό όχημα είναι η μαγειρική».

πηγή



ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!