Η Βάσω Λασκαράκη δείχνει να περνά μια από τις πιο όμορφες περιόδους της ζωής της, αφού όπως φαίνεται έχει βρει πλέον την απόλυτη ευτυχία και ηρεμία  στο πλευρό του νέου της συντρόφου, Λευτέρη Σουλτάτου.

Η ηθοποιός και ο executive chef, πλεόν δεν κρύβουν τη σχέση τους, αναρτούν φωτογραφίες στα social media, κάνουν likes και comments ο ένας στον άλλο και δείχνουν τον έρωτά τους. Το ζευγάρι βρήκε ευκαιρία να περάσει ημέρες και ώρες μαζί, λόγω καλοκαιριού και λιγότερων υποχρεώσεων και των δυο. Βενετία, Κρήτη, Αστυπάλαια και πολλά ακόμα μέρη επισκέπτονται οι δυο τους απολαμβάνοντες τον ήλιο, τη θάλασσα και τις ομορφιές του κόσμου.

Την προηγούμενη εβδομάδα Βάσω και Λευτέρης βρισκόντουσαν στην Αστυπάλαια και μοιράστηκαν πολλές στιγμές μέσω Instastories, με τους διαδικτυακούς τους φίλους. Την Κυριακή το πρωί, η ηθοποιός ανέβασε ένα βίντεο στο λογαριασμό της που απαθανάτιζε την ίδια να χορεύει έξω από ένα αυτοκίνητο φορώντας το μαγιό της και ένα λευκό παρεό και δείχνοντας πόσο ευτυχισμένη είναι. Όπως γίνεται κατανοητό η Βάσω χόρευε ενώ είχε απέναντί της το νέο της σύντροφο. Στη λεζάντα του βίντεο η ηθοποιός έγραφε «Όλα καλά».

Δείτε το βίντεο