Η Βάσω Λασκαράκη έχει αλλάξει σελίδα στην προσωπική της ζωή. Η ηθοποιός είναι ερωτευμένη με τον διάσημο chef, Λευτέρη Σουλτάτο και θέλει να ζήσει μαζί του μια όμορφη ζωή. Η Βάσω παραχώρησε συνέντευξη στην εφημερίδα Νέα Σελίδα και στον Γιάννη Πουλόπουλο και μίλησε για το διαζύγιό της με τον Γιάννη Τσιμιτσέλη αλλά και για ενδεχόμενη συνεργασία της με τον ηθοποιό.

Η Βάσω έχει δηλώσει στο παρελθόν ότι τους συναδέλφους της στο «Σόι» τους θεωρεί οικογένειά της μετά από 5 χρόνια κοινής επαγγελματικής πορείας αλλά δεν τους είχε μιλήσει για την κρίση στο γάμο της. Ο λόγος; «Όταν κάτι είναι τόσο δύσκολο και προσωπικό όπως ένα διαζύγιο, θέλω να προφυλάξω και τον εαυτό μου και τη δουλειά μου. Η αλήθεια είναι ότι είμαι ένας ιδιαίτερα κλειστός άνθρωπος. Αυτό είναι κάτι που προσπαθώ να αλλάξω τα τελευταία χρόνια, δουλεύοντας με τον εαυτό μου. Αποφάσισα να κρατήσω αυτό το κομμάτι της προσωπικής μου ζωής από τους πάντες. Ήξεραν ότι χωρίζω μόνο δύο πολύ δικοί μου άνθρωποι και κανένας άλλος, και αυτοί το έμαθαν όταν ήμουν σίγουρη ότι δεν υπάρχει επιστροφή. Αν έλεγα κάτι σε οποιονδήποτε άλλον ή αν οι συνάδελφοί μου καταλάβαιναν κάτι από τη συμπεριφορά μου, ίσως να διέρρεε πιο γρήγορα απ’ όσο ο πρώην άντρας μου κι εγώ θέλαμε. Δεν σου κρύβω ότι το 2016 και το 2017 ήταν δύο πολύ δύσκολες χρονιές γιατί εκτός από το διαζύγιο, «έχασα» την κολλητή μου φίλη και κουμπάρα μου. Αν επικοινωνούσα αυτό που μου συνέβαινε προς τα έξω, θα ένιωθα πολύ πιο ευάλωτη και αυτό είναι κάτι που δεν ήθελα να μου συμβεί. Ήθελα να το παλέψω μόνη μου», είπε η ηθοποιός.

Όσο για το αν η Βάσω θα μπορούσε να συνεργαστεί ξανά να συνεργαστεί με τον πρώην σύζυγό της, Γιάννη Τσιμιτσέλη, η ηθοποιός απάντησε: «Ίσως και να μπορούσαμε να ξανασυνεργαστούμε στο μέλλον, αλλά είναι πολύ νωρίς για να συμβεί αυτό».