Βάνα Μπάρμπα: Η κόρη μου έχει να δει τον πατέρα της πολλά χρόνια


Μία σύντομη αναδρομή στη ζωή της έκανε η Βάνα Μπάρμπα και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στη μητρότητα και πόσα την άλλαξε ως άνθρωπο, αλλά και στην ανύπαρκτη σχέση με τον πατέρα της κόρης της.

Έχω να τον δω έξι χρόνια, αλλά θα ήθελα πάρα πολύ να έρθει τα Χριστούγεννα και να είμαστε μαζί με το παιδί, και με τα δικά του παιδιά, να είμαστε όλοι γεμάτοι αγάπη», είπε η ηθοποιός και στη συνέχεια δήλωσε ευγνώμων που αυτός ο άνθρωπος της χάρισε ένα παιδί.

Η ίδια τόνισε ότι δε θα επιτρέψει σε κανέναν να πει άσχημη κουβέντα για εκείνον παρόλο που η 17χρονη σήμερα Φαίδρα έχει να τον δει πάρα πολλά χρόνια.

 «Η Φαίδρα έχει έναν πόνο μέσα της. Βέβαια, και ο ίδιος δε μου συγχωρεί τη δημοσιοποίηση με τον θυμό που είχα. Αλλά η αγάπη τα σβήνει όλα, για ποιο λόγο όλο αυτό; Εγώ δεν ζήτησα ποτέ χρήματα, δεν είπα θέλω διατροφή. Έδειξα μια γενναιοδωρία σε αυτό το κομμάτι. Το μόνο που ζήτησα είναι τη μυρωδιά του πατέρα. Γιατί το στερείς;  Ποιον τιμωρείς; Μια γυναίκα που δεν σου ζητάει χρήματα; Που δεν σου ζήτησε ποτέ τίποτα;! Είναι λίγο άδικο. Και τι φταίνε τα παιδιά; Έχει κάνει καινούρια οικογένεια, θέλω να είναι ευτυχισμένοι, γεμάτοι αγάπη, αλλά δε θα συγχωρήσω αυτό που τραβάω στην εφηβεία», ανέφερε στην εκπομπή «Μεσημέρι με τον Γιώργο Λιάγκα» δίχως να κρύψει το παράπονό της.

πηγή



ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!