Αχτσιόγλου – Τζανακόπουλος: Σε τρυφερές στιγμές στην Κίμωλο


Χαλαρές διακοπές στην Κίμωλο έκαναν το καλοκαίρι που μας πέρασε ο Δημήτρης Τζανακόπουλος και η Έφη Αχτσιόγλου, ένα από τα πιο συζητημένα ζευγάρια της βουλής.

Οι δύο πρώην υπουργοί και νυν βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ δεν κρύβουν τον έρωτά τους. Ο φωτογραφικός φακός τους τσάκωσε σε πολύ τρυφερές στιγμές στην παραλία της Κιμώλου τον περασμένο Αύγουστο, μερικές εβδομάδες μετά την εκλογική ήττα του ΣΥΡΙΖΑ.

Το ζευγάρι επέλεξε ένα μέρος με λίγο κόσμο, ενώ όπως βλέπετε και στις φωτογραφίες ήταν ιδιαίτερα διαχυτικοί ο ένας με τον άλλον.

Ο Δημήτρης Τζανακόπουλος δεν άντεξε να κάτσει μακριά από την αγαπημένη του και έτσι πήρε θέση στην ξαπλώστρα της, τυλίγοντας τα πόδια της γύρω από τη μέση του.

Χαλαρή η Έφη Αχτσιόγλου απολάμβανε τις στιγμές, ενώ στη συνέχεια αποχωρίστηκε το μαύρο της καφτάνι και έκανα ηλιοθεραπεία φορώντας ένα άσπρο μπικίνι που τόνιζε τις εντυπωσιακές αναλογίες της.

Το κολιέ καρατίων και τα σκουλαρίκια από το Κολωνάκι

Σύμφωνα με την εκπομπή «Μεσημέρι με τον Γιώργο Λιάγκα», την περασμένη Τετάρτη, όταν  κυβέρνηση κατέθετε στη Βουλή το αναπτυξιακό πολυνομοσχέδιο, ο Δημήτρης Τζανακόπουλος ψώνισε από κεντρικό κοσμηματοπωλείο του Κολωνακίου, δύο κοσμήματα στην αγαπημένη του.

Επρόκειτο για ένα χρυσό κολιέ 14 καρατίων αξίας 219 ευρώ, (το οποίο με την έκπτωση κόστισε τελικά 175 ευρώ), και ένα ζευγάρι σκουλαρίκια αξίας 72 ευρώ. 

Να σημειώσουμε ότι αν και εδώ και καιρό ήταν γνωστό πως Έφη Αχτσιόγλου και Δημήτρης Τζανακόπουλος είναι ζευγάρικ, οι δυο τους δεν το είχαν παραδεχτεί.

Ωστόσο κατά τη διάρκεια της προεκλογικής περιόδου, η πρώην Υπουργός μιλώντας σε εκπομπή ομολόγησε δημόσια πως είναι «μαζί» με τον πολιτικό, καλώντας μάλιστα τους ψηφοφόρους του ΣΥΡΙΖΑ να τον βοηθήσουν στη μάχη του σταυρού.

 

 

πηγή



ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!