Αποτελούσαν ένα από τα πιο λαμπερά ζευγάρια της showbiz και όχι άδικα. Παρόλα αυτά ο The Weeknd με την Selena Gomez αποφάσισαν να χωρίσουν λόγω της απόστασης, αλλά και όσων τους χώριζαν λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων.

Η Gomez όχι μόνο δεν έμεινε για πολύ μόνη της, αλλά μάλιστα επέστρεψε στην αγκαλιά του πρώην συντρόφου της Justin Bieber, η σχέση των οποίων ήταν ιδιαίτερα επεισοδιακή στο παρελθόν.

Μετά από αυτό ο Abel (όπως είναι το πραγματικό όνομα του Weeknd) όχι μόνο δεν δυσκολεύτηκε να βρει την επόμενη αγαπημένη του, αλλά η καλλονή που τον ξεκίνησε να βγαίνει έχει ιδιαίτερο ενδιαφέρον.

Η Yovanna Venture δεν είναι απλά ένα εντυπωσιακό και ανερχόμενο μοντέλο. Η 21χρονη τυγχάνει να είναι και πρώην σύντροφος του Justin Bieber! Το 2015 οι δύο τους έβγαιναν για σύντομο χρονικό διάστημα, όμως τα πράγματα είναι κυριολεκτικά μπλεγμένα ανάμεσα στα πρώην και τα νυν ζευγάρια.

Θα λέγαμε πως έχει γίνει της… ανταλλαγής ανάμεσα στους τραγουδιστές με την Venture και τον Weeknd να βρίσκονται στο ίδιο πάρτι στο Los Angeles. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ οι δύο τους ήταν ιδιαίτερα διαχυτικοί, κρατιόντουσαν χεράκι-χεράκι ενώ έφτασαν μαζί και στο club.

Δείτε το στιγμιότυπο.