Αυτό είναι το πρόσωπο που θα παρουσιάζει το μεσημεριανό δελτίο ειδήσεων του STAR


Από τη Δευτέρα 7 Σεπτεμβρίου, η γνωστή δημοσιογράφος Κάτια Μακρή, αναλαμβάνει την παρουσίαση του καθημερινού, μεσημεριανού δελτίου ειδήσεων του Star στις τρεις το μεσημέρι.

Όπως αναφέρει ο τηλεοπτικός σταθμός σε ανακοίνωσή του, “στόχος του ενημερωτικού τομέα τη νέα σεζόν είναι η ενίσχυση του μεσημεριανού δελτίου, με ένα πρόσωπο έμπειρο στο χειρισμό πολιτικών θεμάτων και συνεντεύξεων, καθώς κυριαρχούν τα ελληνοτουρκικά και η πανδημία”.

Την ίδια ώρα, η Κάτια Μακρή παραμένει αρχισυντάκτρια του Πολιτικού και Οικονομικού τμήματος και πολιτική αναλύτρια στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων με τη Μάρα Ζαχαρέα.

Όπως φαίνεται, το κανάλι βρίσκεται σε ανακατατάξεις καθώς πριν λίγες μέρες ανακοίνωσε τη λήξη της συνεργασίας του με την Κατερίνα Παναγοπούλου. Σύμφωνα με το STAR, το “διαζύγιο” ήταν “κοινή συναινέσει”, ενώ λίγο αργότερα το MEGA ανακοίνωσε ότι η γνωστή δημοσιογράφος “έκλεισε” στο Μεγάλο Κανάλι.

Στο μεταξύ, στο δυναμικό του STAR εντάσσεται από την 1η Σεπτεμβρίου ο δημοσιογράφος, Σπύρος Λάμπρου, ο οποίος “θα ενισχύσει τους τομείς του ελεύθερου και κοινωνικού ρεπορτάζ, στους οποίους το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του σταθμού αποδίδει ιδιαίτερη βαρύτητα”. Παράλληλα, θα παρουσιάζει τα κεντρικά δελτία ειδήσεων του Σαββατοκύριακου.

πηγή



ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!