
Αυτός είναι ο top μπαρμπέρης στον Άγιο Δομίνικο-Πόσο κοστίζει το κούρεμα;
Ο Σάκης Τανιμανίδης ξέρει να προσαρμόζεται σε νέες κοινωνίες και κουλτούρες εύκολα και γρήγορα. Εξάλλου μετά από τόσα χρόνια που παρουσίαζε το Word Party και άλλαζε συνεχώς χώρες και πολιτισμούς αυτό ήταν αναπόφευκτο.
Ο παρουσιαστής έχει ενσωματωθεί πλήρως στη ζωή στον Άγιο Δομίνικο. Ο Σάκης μαθαίνει τη γλώσσα, κάνει παρέα με τους κατοίκους του νησιού και νιώθει μέλος τους.
Σήμερα το μεσημέρι, ο Σάκης Τανιμανίδης πήγε για κούρεμα σε έναν από τους καλύτερους μπαρμπέρηδες της Καραϊβικής και απαθανάτισε τη στιγμή. «Ο ΤΟΠ μπαρμπέρης της Καραϊβικής βρέθηκε… και είχα την τιμή να με κουρέψει!», έγραψε στο post του.
Στο βίντεο βλέπουμε τον Δομινικανό να έχει πάρει τα ψαλίδια του και να ανανεώνει το look του παρουσιαστή ενώ λίγη ώρα μετά ο Σάκης βγαίνει από το Barber shop με ροζ βερμούδα, άσπρο πουκάμισο και σαγιονάρες και συνειδητοποιεί ότι… βρέχει ενώ παράλληλα ενημερώνει για το κόστος του ψαλιδίσματος!
Ας δούμε λοιπόν πώς κουρεύουν στην Καραϊβική…
Ο ΤΟΠ μπαρμπερης της Καραιβικης βρεθηκε…και ειχα την τιμη να με κουρεψει! ?? #caribbeanlife #kopsemalli #sureealbarber #tzampakourema