Αυτά τα 4 ζώδια δίνουν μεγαλύτερη προτεραιότητα στη σωματική επαφή σε μια σχέση


Δεν είναι μυστικό ότι η οικειότητα και η ισχυρή φυσική σύνδεση είναι αναπόσπαστα στοιχεία για τη διατήρηση μιας λειτουργικής σχέσης. Από το να φιλάτε τον σύντροφό σας για έξι δευτερόλεπτα μέχρι να συγχρονίσετε την αναπνοή σας, υπάρχουν αμέτρητοι τρόποι για να χτίσετε έναν σωματικά οικείο δεσμό με το άλλο σας μισό. Και ενώ υπάρχουν πολλές άλλες μορφές οικειότητας που μπορούν να βοηθήσουν στην ολοκλήρωση μιας σχέσης, όπως η συναισθηματική, υπάρχουν τέσσερα ζώδια που δίνουν προτεραιότητα στη σωματική οικειότητα έναντι των υπολοίπων.

Αν και οι περισσότεροι άνθρωποι είναι πιθανό να συνδέσουν γρήγορα τη φυσική οικειότητα με το σεξ, ο δεσμός δεν προορίζεται μόνο για την κρεβατοκάμαρα.

Κριός

Οι Κριοί είναι παθιασμένοι και φλογεροί και αναζητούν την ίδια σεξουαλική χημεία στους συντρόφους τους. Είναι επίσης πολύ τολμηροί στην κρεβατοκάμαρα, επομένως χρειάζονται κάποιον που μπορεί να συμβαδίσει με τις σεξουαλικές τους αποδράσεις και να τους μυήσει σε νέα πράγματα.

Ταύρος

Ως ένα από τα πιο σαγηνευτικά ζώδια του ζωδιακού κύκλου, δεν θα πρέπει να αποτελεί έκπληξη να δούμε τον Ταύρο σε αυτή τη λίστα. Κυβερνούμενο από την Αφροδίτη, το ζώδιο της γης έχει να κάνει με την ευχαρίστηση με όλη τη σημασία της λέξης. Οι Ταύροι ενεργοποιούνται όταν οι φυσικές τους αισθήσεις είναι στα ύψη, έτσι μπορείτε να περιμένετε πολλά φιλιά, αγκαλιές και εγγύτητα. Τούτου λεχθέντος, το ζώδιο τείνει να δίνει ίση αξία στη συναισθηματική σύνδεση, επομένως να είστε έτοιμοι για πολλές συζητήσεις αργά το βράδυ.

Λέων

Οι στοργικοί Λέοντες επιθυμούν συνεχή σωματική επιβεβαίωση από τους συντρόφους τους, ανεξάρτητα από το πού βρίσκονται. Τους αρέσει να έχουν όλα τα βλέμματα πάνω τους, αλλά λαχταρούν να είναι το κέντρο του σύμπαντος του συντρόφου τους πάνω από όλα. Όσον αφορά το σεξ, οι Λέοντες ξέρουν πώς να ευχαριστούν στην κρεβατοκάμαρα, θέλουν όλη την προσοχή που μπορούν να τραβήξουν.

Σκορπιός

Αν γνωρίζετε έναν Σκορπιό, ξέρετε ότι είναι αισθησιακός, έντονος και κυρίαρχος. Δεν αποτελεί έκπληξη, τους αρέσει να φέρνουν αυτή την ενέργεια στην κρεβατοκάμαρα, γι’ αυτό πιθανώς το καλύτερο ταίρι για έναν Σκορπιό είναι ένας άλλος Σκορπιός. Το ζώδιο του νερού είναι επίσης γεμάτο πάθος και πόθο, οπότε μην εκπλαγείτε αν ο σύντροφός σας σκορπιός λαχταρά συνεχή χάδια.

διαβάστε περισσότερα



ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!