Περιπέτεια κατά τη διάρκεια των διακοπών το είχε ο Αποστόλης Τότσικας και μαζί του η σύζυγός του, Ρούλα Ρέβη.

Ο δημοφιλής ηθοποιός φαίνεται πως παραπάτησε σε μια σπασμένη πέτρα, έπεσε κάτω και χτύπησε το δεξί του πόδι. Η Ρούλα Ρέβη τον μετέφερε αμέσως σε κάποιο τοπικό νοσοκομείο που του παρήχθησαν οι πρώτες βοήθειες. Το πρωί η φωτογράφος ανήρτησε ένα Insastroy με τον Αποστόλη Τότσικα στο κρεβάτι το πόνου με τους γιατρούς να περιποιούνται το πόδι του. Σύμφωνα βέβαια με την εικόνα του ηθοποιού δεν ήταν κάτι πολύ σοβαρό αφού τη στιγμή που του έδεναν το πόδι εκείνος έπαιζε με το κινητό του.

Οι διαδικτυακοί φίλοι του ζευγαριού έσπευσαν να στείλουν  περαστικά στον Αποστόλη, και να σημειώσουν πως τους έχουν ματιάσει επειδή είναι και οι δυο πολύ όμορφοι, επιτυχημένοι και αγαπημένοι.

Η Ρούλα Ρέβη με ανάρτησή της ευχαρίστησε τους followers και με το δικό της τρόπο εξήγησε πως ήταν ένα απλό ατύχημα και πως δεν πιστεύει στο μάτι και στις δεισιδαιμονίες παρά μόνο στο σύμπαν και στο Θεό.

Δείτε το post

Ευχαριστούμε για το ενδιαφέρον! Δεν πιστεύουμε στο μάτι , πιστεύουμε σε μια πέτρα που έσπασε και ο @apostolis_totsikas_official σαβουριαστηκε ! Άμα πίστευα στο μάτι κανείς σας δεν θα ξανά έβγαζε φωτογραφίες ποτέ και εγω θα ήμουν άνεργη! Όποτε θα ανεβάζω φωτός γενικα γιατί πιστευω μόνο στο σύμπαν και στο θεό ???????????? #akunamatata

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη rrevi (@rrevi) στις