Αττικό: Συγκλονίζει συνάδελφος της νοσηλεύτριας – Κλότσησα το χέρι του να φύγει το μαχαίρι


Σοκ έχει προκαλέσει η δολοφονική επίθεση με μαχαίρι που δέχθηκε νοσηλεύτρια από ασθενή στον Αττικόν νοσοκομείο, τα ξημερώματα της Δευτέρας.

Ο 59χρονος ασθενής επιτέθηκε με μαχαίρι και τραυμάτισε σοβαρά μια νοσηλεύτρια και στη συνέχεια έδωσε τέλος στη ζωή του. Σύμφωνα με τις πληροφορίες ο άνδρας, το κίνητρο του οποίου δεν έχει ακόμη διευκρινιστεί, είχε υποβληθεί στο νοσοκομείο Αττικόν σε χειρουργική επέμβαση στη θωρακική κοιλότητα την περασμένη εβδομάδα. Έκτοτε, νοσηλευόταν στην καρδιοχειρουργική κλινική, στον πρώτο όροφο του νοσοκομείου.

Στην εκπομπή Live News του Mega μίλησε η γυναίκα που είδε τη συνάδελφό της στα χέρια του 59χρονου.

“Το θέμα μου είναι να γίνει καλά η συνάδελφος, δεν με απασχολεί τίποτα άλλο. Προσπαθώ να επικοινωνήσω μαζί της. Άκουσα τις φωνές της και βγήκα να δω τι γίνεται. Την είχε κάτω και την απειλούσε και τους γύρω του, όταν αν πλησιάσει κάποιος θα τη σκοτώσει. Δεν με είδε γιατί με είχε πλάτη. Το μόνο που πρόλαβα να κάνω είναι να του κλωτσήσω το χέρι να φύγει το μαχαίρι πιο πέρα. Και κάλεσα σε βοήθεια”, είπε συγκλονισμένη.

“Ήταν κύριος, δεν είχε δώσει κανένα δικαίωμα επιθετικής συμπεριφοράς. Ήταν μες στην εβδομάδα αυτή να πάρει εξιτήριο”, πρόσθεσε αναφορικά με τον 59χρονο.

Σημειώνεται ότι οι γιατροί που ανέλαβαν την άτυχη νοσηλεύτρια λένε ότι ήταν πολύ τυχερή, καθώς αν και δέχτηκε πολλαπλές μαχαιριές από το λαιμό μέχρι τα γόνατα ο δράστης δεν έπληξε ζωτικά της όργανα.

Σε εξέλιξη βρίσκεται η έρευνα για το τι οδήγησε τον δράστη στην επίθεση, καθώς δεν είχε ιστορικό ψυχιατρικής νόσου, ούτε είχε προηγηθεί κάποιο συμβάν.

Αττικόν: Σε κατάσταση σοκ η νοσηλεύτρια – Της είχε στήσει καρτέρι, την μαχαίρωσε και αυτοκτόνησε

πηγή



ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!