Αρνητές της μάσκας βρέθηκαν να νοσηλεύονται στις εντατικές των νοσοκομείων


Αδιαφορούν για τη δημόσια υγεία, αμφισβητούν τους ειδικούς επιστήμονες και επιμένουν πως ο κορονοϊός δεν υπάρχει ή δεν είναι επικίνδυνος, βάζοντας έτσι σε κίνδυνο και την υγεία των συνανθρώπων τους.

Οι αρνητές δείχνουν να αψηφούν και τη μαρτυρία μιας νοσηλεύτριας του νοσοκομείου Σωτηρία, που καλείται να περιθάλψει ανθρώπους που αρνούνταν την ύπαρξη του κορωνοϊού και κατέληξαν διασωληνωμένοι.

Παρά τα αυξανόμενα κρούσματα κορωνοϊού και τους εκατοντάδες νεκρούς στη χώρα μας, υπάρχουν κι εκείνοι οι οποίοι εξακολουθούν να μη πιστεύουν στην ύπαρξη του κορωνοϊού και επιμένουν να παρακούν τις συστάσεις των ειδικών επιστημόνων.

Η πλειονότητα των πολιτών έχει συμμορφωθεί με τα μέτρα προστασίας, ενώ ζητά από τους αρνητές του κορωνοϊού να φοράνε μάσκα για να προστατέψουν τις ευπαθείς ομάδες και τους υπόλοιπους που προσέχουν.

Τι κι αν ο κορωνοϊός «θερίζει» τη χώρα μας… Σε γνωστό beach bar της Μυκόνου, έγινε αποχαιρετιστήριο πάρτι κορωνοϊού με απίστευτο συνωστισμό, χωρίς καμία τήρηση των μέτρων και χορεύοντας ο ένας πάνω στον άλλον. Σύμφωνα με πληροφορίες, οι κρατήσεις ήταν τόσες που παρήγγειλαν επιπλέον σερβίτσια και ποτά, για να καλυφθεί η ζήτηση.

Παρόμοιες είναι οι εικόνες και στο πάρτι που έγινε σε μαγαζί στο Φάληρο, όπου επικράτησε το αδιαχώρητο, μόλις μία μέρα πριν τα νέα – πιο αυστηρά, περιοριστικά μέτρα στην Αττική.

Σύμφωνα με καταγγελίες, αρκετά είναι τα μαγαζιά που κάνουν κρυφά πάρτι και ο κόσμος συνωστίζεται για ανεξέλεγκτο γλέντι, σα να μην υπάρχει πανδημία.

πηγή



ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!